2821
2789

الان منو شناختی

به نام خدا اینجانب جز منحرفا هستم از آشنایی با شما خوشبختم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من فکر کردم تاپیک مثبت هجده اومدم.😂😂😂

منحرف 😊😊😊شناسایی شدی😳

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بابا دیدم تاپیک شب جمعه ای امشب زیاده بقول یه بنده مهربون رختخواباپهنه گفتم ذهنای منحرف روپیدا ...

🙈🙈🙈🙈🙈🙃🙃🙃🙃

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

خدایی گفتم اول صبح ی تاپیک توپ دیدم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

حالا من منحرف چیکار کنم.نفرین آمون بر تو باد😂😂😂

حالا من منحرف چیکار کنم.نفرین آمون بر تو باد😂😂😂

همین که به گناهت اعتراف کردی بخشیده شدی بانو

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

من توبه نکردم عزیزم.همچنان بر کارم استوار هستم😂😂😂

من توبه نکردم عزیزم.همچنان بر کارم استوار هستم😂😂😂

پس تافرداشب صبرکن😊😊😊

یا همین الان یا هیچ وقت😂😂😂

یا همین الان یا هیچ وقت😂😂😂

بدوبروهمین الان

اگه تاالان نرفته باشی😁

2823
2791
2779
2792