2777
2789
عنوان

غربالگری جنین

123 بازدید | 9 پست

من  تو هفته سیزده  یه ازمایش خون و سونو ان تی دادم خوب بودم الان دوباره یه غربالگری برای هفته شانزده داده  , چند تا سونو و ازمایش خون داریم تا اخرش ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ايني كه نوشته يك آزمايش و سونو داره كه جنسيت هم بهت ميگه ، ديگه سونو نداري تا ٣٢ هفته كه وضعيت جنين رو ميبينه ، من از اولش ديابت داشتم ولي انگاري براي عادي ها يك آزمايش ديابت هم خست كه نميدونم هفته چنده فكر كنم ١٨ باشه 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
ايني كه نوشته يك آزمايش و سونو داره كه جنسيت هم بهت ميگه ، ديگه سونو نداري تا ٣٢ هفته كه وضعيت جنين ...

الان  یه  ازمایش  خون  سونو  نداده  , منم فک کنم  قندم بالا بود متفورمین  داده  شما که دیابت بارداری داشتی مگه قندت چند بود 

الان  یه  ازمایش  خون  سونو  نداده  , منم فک کنم  قندم بالا بود م ...

بايد ناشتا زير ٩٥ باشه دو ساعت بعد غذا زير ١٢٠ ، من از قبل ديابت داشتم و متفورمين ميخوردم روزي ٢ تا وقتي باردار شدم اولين آزمايشي كه دادم ١١٩ بود ناشتام كه بهم گفت ٣ تا متفورمين بخور و خوردم ولي دكتر زنان گفت كه به دكتر غدد بگو متفورمين رو قطع كنه انسولين بده كه دكتر غدد انسولين داد با يك دونه متفورمين ، اين آزمايشي كه داده سونو هم داره كه بين هفته ١٨ تا ٢٠ 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹

بچه ها من قبلا چند باز پیش یه دکتر دیگه ivf  کردم ولی باردار نشدم ... الان یکی از فامیلامون دکتر سیده معصومه قاضی میر سعید بهم معرفی کرده دکترمم گفت باید چند تا آزمایش مثل غربالگری جنین بدم ... به نظرتون معلوم میشه تو این آزمایش ها ؟ هر کی پیش دکتر من رفته تا حالا باردار شده ولی خوب من یکم استرس دارم