2821
2789
عنوان

سردرگم شدم خیلی

228 بازدید | 37 پست

بچه ها لطفا نظرتونو بگین 

من یه ادمی هستم که کلا خلق و خوی آرومی دارم زیاد حرف نمیزنم شیطون و شوخ نیستم بیشتر دوست دارم ساکت باشم و گوش کنم یا فکر کنم 

از وقتی ازدواج کردم شوهرم گاهی میگه از این خصلت من ناراحت میشه میگه همه ش حس میکنم ناراحتی که ساکتی هرچقدرم توضیح میدم که اینجوری نیس باز میگه نه بهتره یکم از فاز سکوت بیای بیرون چون اینجوری نمیفهمم کی آرومی کی ناراحتی 

از اون بدتر مادرشوهرمه که انتظار داره من یه بند تو خونه حرف بزنم و شیطنت کنم تا معلوم بشه خانواده شوهرمو دوست دارم اگه یکم بخوام ساکت باشم سریع جبهه میگیره سعی میکنه با بی محلی و بی احترامی تلافی کنه 

من قصد بی احترامی ندارم این اخلاقمه ولی اون از قصد بی احترامی میکنه 

چیکار کنم به نظرتون

دقیقا تو شوهر منی به قدری کم حرف و ساکت اوایل ازدواج فکر میکردن خودشو میگیره 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین مشکلو منم دارم

مخصوصا تو ماشین

من عادت دارم کلا بیرونو نگاه میکنم میرم تو فکر

آقاااا شاکی میشه! همش میگه چرا ناراحتی؟ 

جدیدا سعی کردم یه کم عادتمو تغییر بدم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

همش به خاطر اختلاف شخصیت شما و همسرته 

اموزش های همسر داری برای شما و شخصیت شناسی برای همسرتون خیلییییی میتونه کمکتون کنه

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....
همین مشکلو منم دارم مخصوصا تو ماشین من عادت دارم کلا بیرونو نگاه میکنم میرم تو فکر آقاااا شاکی می ...

دقیقا منم همینطورم 

ولی واقعا نمیشه که ادم همیشه به خاطر دیگران خصلتشو تغییر بده

سعی کن یکم متعادل باشی

بجا بگو 

بجا بخند 

بجا سکوت کن

بجا فکر کن 

اینکه ینفر همیشه یه مدل باشه بقیه رو ب اشتباه میندازه

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
مادرشوهر منم حس میکنه من خونشون راحت نیستم😓😓هی میگه پاشو واسه خودت راه برو،خب ادم تو سه ساعت مهمون ...

ای گفتی بهم میگه چرا نمیری سر یخچال یه چیزی برداری بخوری 

خب بابا من اینجوری راحتم 

سعی کن یکم متعادل باشی بجا بگو  بجا بخند  بجا سکوت کن بجا فکر کن  اینکه ینفر همی ...

همینطورم اما مشکل اینجاست که شوهر من و مامانش میگن هنیشه اینجوری باش ساکت نباش اصلا