kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 عنوان دعا كنين 94 بازدید | 4 پست بچه ها برام دعاكنين نياز دارم برام دعا كنين حاجت روا بشم ممنونم❤️🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽 1398/02/03 | 23:32 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18444 ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره به برکت صلوات بر محمد و آل محمد درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 با دو صلوات و میونش حاجت شما دعا کردم ممنونم عزيزم❤️🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره به برکت صلوات بر محمد و آل محمد ممنونم عزيزم ان شاالله❤️🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽