2777
2789
عنوان

بي حوصله ام

64 بازدید | 11 پست

بچه ها خيلي بي انگيزه و بي حوصله ام از دي ماه ك ارشدم تموم شده حتي ديگه سراغ پروپزالمم نرفتم...حوصله ي هيچ كاري رو ندارم چند وقته دنبال كار ميگردم تا از كار فعلي م بيام بيرون ،پيدا نميشه قشنگ فقط پارتي! هر روز زندگيم شبيه روز قبل ...حتي جوصله ي ورزش رفتن هم ندارم خيلي وقتمو ميگيره تا برم و بيام خلاصه خيلي بي حوصله م .

😳مجردی

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حق داری منم انگیزمو از دست دادم کلا

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰
شما چرا؟

نمیدونم 😞🙁

اخه نی نی میخوام وقتی میبینم نمیتونم داشته باشمش دلم میگیرهدو حوصله هیچ کار دیگه ای و ندارم 

احساس میکنم عاشقی 

یکی و دوس داری ک جز فکر اون ب چیز دیگه ای نمیتونی فک کنی🤔

میدونستم قشنگ از رفتارات معلومه 

وقتی میبینیش یا پیش کسی حرفش پیش میاد  سعی میکنی بی تفاوت باشی و وانمود کنی واست مهم نیست ولی تو دلت غوغاست 😔😔منم قبل ازدواجم همینطور بودم 

ولی مطمئنم اگه دو نفر واقعا از ته قلب همو دوس داشته باشن به هم میرسن من و شوهرم بعد ۵ سال به هم رسیدیم

ن عاشق بودم ولي خب رفتاراشو ديدم سعي كردم بهش اهميت ندم ديگه

مطمئنی با دلت رو راست باش

عزيزدلم ♥️ والا ما همكلاسي بوديم الان ٢ سال از اشنايي مون مي گذره يكم رفتاراي بدي داره مثلا تلفن ج نميده پيام ج نميده يكم ادبياتش برام جالب نيست و ... واسه همين منم ديگه بهش كاري ندارم