2777
2789
عنوان

مدرسه کمک

100 بازدید | 16 پست

خانما دخترم امسال میره پیش

میگم سه تا مدرسه نزدیکمونه نمیدونم خوبه یا نه هنوز نپرسیدم ولی یه مدرسه هست خیلی تعریفشو میکنن میگن خوبه ولی بهم دوره میگم همین نزدیک بنویسم خودم ببرم بیارم یا اون ندرسه خوبرو بنویسمو سرویس بگیرم؟؟؟؟چیا باید واسم مهم باشه خیلی نگرانم تو انتخاب

با مادرایی که بچشون اونجا میره صحبت کن

اوف این دغدغه منم هست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور میگفت بچه برا پیش همون‌مهد باشه بهتره

من چون از نظر اعتقادی حساسم نمیخام‌همون مهدش بزارم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

اگه مدرسه خوب دوره همونجا بنویس و سرویس بگیر.من به خاطر مدرسه پسرم خونه عوض کردم.مدرسه خوب خیلی مهمه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اگه مدرسه خوب دوره همونجا بنویس و سرویس بگیر.من به خاطر مدرسه پسرم خونه عوض کردم.مدرسه خوب خیلی مهمه

اخه خیلی کوچیکه واسه سرویس میگم خطر داره ساله اول

اخه خیلی کوچیکه واسه سرویس میگم خطر داره ساله اول

خودت نمیتونی با ماشینی اتوبوسی ببری بیاری؟خیلی از بچه های این سنی با سرویس میرن و میان.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خودت نمیتونی با ماشینی ا توبوسی ببری بیاری؟خیلی از بچه های این سنی با سرویس میرن و میان.

چرا با دو کورس ماشین میتونم ببرم ولی به نظر شما راه خسته نمیکنه بچرو ؟

چرا با دو کورس ماشین میتونم ببرم ولی به نظر شما راه خسته نمیکنه بچرو ؟

چرا خسته میکنه.