گفتم: «بالاخره که فراموشش میکنی. اینجوری نمیمونه» نفس عمیقی کشید و گفت: "یادِ بعضی آدما هیچوقت تمومی نداره؛ با اینکه نیستن، با اینکه رفتن، ولی هیچ وقت خاطره شون تموم نمیشه"
گفتم: ولی همین که نیستش، کم کم همه چی تموم میشه. گفت: بودنِ بعضی از آدما، تازه از نبودنشون شروع میشه.
برا من خیلی خوب بود😢تو اون سه سال ی بار از گل نازک تر به نگفت یک بار بی احترامی نکرد همیشه درکم کرد درکش کردم دیدی ادم ی حرفایی رو فقط به خودش میتونه بزنه تو دلش با خورش؟من اون حرفارو به اون میگفتم از تموم حسام از تمام افکارم باهاش حرف میزدم 😭😭😭😭
اخلاقش خوب بود فقط بخاطره همین بعدشم تو زندگیش خیلی شکست خورده بود از دختر من اومدم جمع و جورش کردم بعدشم اون بدبخت خیانت نکرد ولی یکی از دوس دختراش ک دید من وضعم خوبه ی برنامه ای ریخت ک فک کنم خیانت کرده درحالی ک نکرده بود بدبخت ولی من ک نمیدونستم دختره نقشه کشیده داغون شدم بعدشم ک دیگ برنگشتم
چون پول نداش خونه نداش ماشین نداش خونواده درست و حسابی نداش خودشم کار و کاسبی نداش نمیدونم اصلا ی مد ...
برا من یک سال از من سنش کم بود این خودش ی مشکل بود ولی مهم تر از سن این بود که خانوادش اصلا و ابدا شرایط اقتصادی خوبی نداشتن که اونم نمیدونم دقیق چی شده بود که اونطوری شده بود خانواده ی منم خییییلی سخت گیرن خییییلی