2777
2789
عنوان

😞😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست
اینا زودگذرن چن سال بعد خندت میگیره بخاطره ی پسر زندگیتو جهنم کردی

من زندگیمو جنم نکردم شما چیزی نمیدونی من خیلی منطقی تر از این حرفام من اصلا علت تموم کردنم این بود که دیدم نمیتونیم اینده ای در کنار هم داشته باشیم

من زندگیمو جنم نکردم شما چیزی نمیدونی من خیلی منطقی تر از این حرفام من اصلا علت تموم کردنم این بود ک ...

عزیزم منم قبله خیانت فهمیده بودم اینده ای ندارم باهاش دنباله بهونه بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااستاتر بهم زدین

خیلی ماه بود خیلی 

ولی شرایطون اصلا  بهم نمیخورد منم دیدم روز به روز بیشتر وابسته میشم  و میدونستم رسیدنی در کار نیست با بدبختی تموم کردم 

عزیزم منم قبله خیانت فهمیده بودم اینده ای ندارم باهاش دنباله بهونه بودم

برا من خیلی خوب بود😢تو اون سه سال ی بار از گل نازک تر به نگفت یک بار بی احترامی نکرد همیشه درکم کرد درکش کردم دیدی ادم ی حرفایی رو فقط به خودش میتونه بزنه تو دلش با خورش؟من اون حرفارو به اون میگفتم از تموم حسام از تمام افکارم باهاش حرف میزدم 😭😭😭😭

اخلاقش خوب بود فقط بخاطره همین بعدشم تو زندگیش خیلی شکست خورده بود از دختر من اومدم جمع و جورش کردم بعدشم اون بدبخت خیانت نکرد ولی یکی از دوس دختراش ک دید من وضعم خوبه ی برنامه ای ریخت ک فک کنم خیانت کرده درحالی ک نکرده بود بدبخت ولی من ک نمیدونستم دختره نقشه کشیده داغون شدم بعدشم ک دیگ برنگشتم

چون پول نداش خونه نداش ماشین نداش خونواده درست و حسابی نداش خودشم کار و کاسبی نداش نمیدونم اصلا ی مد ...

برا من یک سال از من سنش کم بود این  خودش ی مشکل بود ولی مهم تر از سن این بود که خانوادش اصلا و ابدا شرایط اقتصادی خوبی نداشتن که اونم نمیدونم دقیق چی شده بود که اونطوری شده بود خانواده ی منم خییییلی سخت گیرن خییییلی

خیلی ماه بود خیلی  ولی شرایطون اصلا  بهم نمیخورد منم دیدم روز به روز بیشتر وابسته میشم&nb ...

افرینننن 

واقعا کاردرست وعاقلانه ای کردی 

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
افرینننن  واقعا کاردرست وعاقلانه ای کردی

مرسی😘😘😘

ی موقع هایی میگم نکنه اشتباه کردم؟ولی میبینم نه رسیدنمون بهم امکان نداشت برامم اصلا راحت نبودا 

الانم اونو با همه مقایسه میکنم