2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ان شالله خدا کمکتون کنه خیلی سخته ولی امتحانه 

بله من سه دفعه سزارین شدم فکر کنم یک شش ماهی باید صبر کنی بعد اقدام کنی مشکلی نداره عملش هم مثل همون قبلی هست 

عزیزم شما زایمان کردین؟ من هشت روز پیش سزازین شدم بچم پر کشید دارم میمیرم میخوام زود باردار بشم فقط ...

غصه نخور همچی درست میشه 

حتما یک خیری بوده وبه صلاحتون اینجور بوده که به عقل ناقص ما نمیرسه 

غصه نخور همچی درست میشه  حتما یک خیری بوده وبه صلاحتون اینجور بوده که به عقل ناقص ما نمیرسه&nb ...

جیگرم داره میسوزه .صورتش از ذهنم بیرون نمیره

کارشناس ارشد حقوق قضایی

[QUOTE=89602136]جیگرم داره میسوزه .

همیشه وقتی اتفاقی میوفته بگو این نیز بگذرد 

قوی باش تو باید به همسرت هم امید بدی 

ان شالله خدا یک بچه سالم وصالح وخوش قدم وخوش روزی به زودی بهت میده 

همیشه یه قوانینی هست که ما سر در نمیاریم شاید این بچت بزرگ میشده واین اتفاق براش میوفتاد اونوقت خیلی خیلی بیشتر غصه میخوری همیشه بدون خدا داره مارو نگاه میکنه واز مادر چندین هزار برابر به ما مهربونتر هست ودلش برای ما میتپه 

بچت هم اون دنیا به دست حضرت ابراهیم تربیت میشه وبزرگ میشه 

عزیزم شما زایمان کردین؟ من هشت روز پیش سزازین شدم بچم پر کشید دارم میمیرم میخوام زود باردار بشم فقط ...

ببخشید میپرسم چرا بچه تون فوت کرد؟من داستان زندگیتون رو خوندم همون که با دستگاه باردار شدی؟

ببخشید میپرسم چرا بچه تون فوت کرد؟من داستان زندگیتون رو خوندم همون که با دستگاه باردار شدی؟

سلام.نه با دستگاه باردار نشدم.خودم خواستم.علتش معلوم نشد.دیروز پیش دکترم بودم گفت حداقل یکسال صبر کن بعد اقدام کن.ناامیدم کرد

کارشناس ارشد حقوق قضایی
سلام.نه با دستگاه باردار نشدم.خودم خواستم.علتش معلوم نشد.دیروز پیش دکترم بودم گفت حداقل یکسال صبر کن ...

البته اگه صبر کنی خوب خیلی بهتره هم بدنت قوی تر میشه جای بخیه هات بهتر جوش میخوره وترمیم میشه وهم اینکه صبر کنی احتمال اینکه دیگه این اتفاق نیوفته بیشتر میشه 

برای خرید دمپایی طبی خوب و استاندارد بنظرم از فروشگاههایی که خودشون تولید کننده هستن خرید کنید اینطوری می تونید تنوع مصولات بیشتری رو ببینید وانتخاب کنیدو همچنین از استاندارد بود انواع کفش و صندل طبی موجود خیالتون راحته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز