2777
2789

خیلی ناراحتم. تاپیکمو هیچ کس جواب نممیده. خیلی ذهنم درگیره. 3 دوره کلومیفن خوردم فولیکول خوب داشتم. شوهرم هم سالمه .نمیدونم چکار کنم. بنظرتون کلینیک نازایی نوید . دکتر کشاف خوبه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من اینجارو نمیشناسم ولی صبور باش استرس نداشته باش

کلا بچه دار شدن دست خداست اگه نخواد نمیشه من میشناسم کسایی رو 5 بار ای وی اف کردن نشده فقط به خاطر استرس

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

عزیزم برای اینکه کسی نمیدونم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

باید میگفتی مادرشوهرم میخواد باردار شه این کارا رو کرده جواب نداده 😑

من شنیدم اگر تا یک سال اقدام کردین و باردار نشدن اون موقع برای درمان اقدام کنید.  دو سه بار که چیزی نیست

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره