2777
2789
عنوان

پیام مشکوک😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 43 پست
منم ب ذهنم رسید شاید یکیه داره امتحان میکنه ولی اینجوری نبود از لحنش میشد بفهمی‌

‌من میگم همیشه ب شوهرم اینجور چیزا رو حتی اگه کسی دنبالمم بیوفته شب ک شوهرم میاد واسش میگم

البته من قصد و نیت دارم ک میگم

میگم ک بیاد دنبالم ببرتم بیارتم همش تنها میرم اینور و اونور اصلا نمیرسونتم منم اینجور چیزا رو میگم حساس شه خودش ببره بیاره😉😉😉

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

‌من میگم همیشه ب شوهرم اینجور چیزا رو حتی اگه کسی دنبالمم بیوفته شب ک شوهرم میاد واسش میگم البته من ...

اشتباهه گلم اینجور حساس میشه،اونوقت ممکنه شمارو محدود کنه و شما آزادیتو از دست بدی.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
پیگیر ک نیستم فقط دوست داشتم بدونم کیه

هر کی میخواد باشه 

خیلی ها حتی نمیشناسن ولی تو دنیای مجازی دنبال پایه دوستی میگردن هر کی پیام مشکو ک داد یا پیشنهاد دوستی داد بلاکش کن حتی اگر بشناسیش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اشتباهه گلم اینجور حساس میشه،اونوقت ممکنه شمارو محدود کنه و شما آزادیتو از دست بدی.

۵ سال از عروسیمون میگذره هنوز ا نجوری ک میخام حساس نشده بگم خودم میرم خودم میارم هنوزم باید التماسش کنم ببرتم بیاد دنبالم😂😂

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍