2777
2789
عنوان

پیام مشکوک😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 43 پست
خوب کردی بلاک کردی شایدمثلاشوهرت داشته امتحانت میکرده،،،پیگیرنباش بیخیالش

منم ب ذهنم رسید شاید یکیه داره امتحان میکنه ولی اینجوری نبود از لحنش میشد بفهمی‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به شوهرت بگو  اوني كه به خوودش شك داره ميترسه به شوهرش بگه  تو ك شك نداري!

باشه بهش میگم ولی شوهرم ادم‌خونسردیه فقط میگه‌شمارش بده ک اینم نداره فقط ایدی داره ک میتونه برداره

به شوهرت بگو .یدفعه ممکنه با خطای مختلف پی امت بده و شوهرت ببینه و بیا و درستش کن .بهش بگی خیلی بهتره چون اگه نگی اون پیش خودش یه فکرای دیگه میکنه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
باشه بهش میگم ولی شوهرم ادم‌خونسردیه فقط میگه‌شمارش بده ک اینم نداره فقط ایدی داره ک میتونه برداره

حالا مهم نيست كاري بخواد بكنه يا نه 

فقط بهش بگو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم ب ذهنم رسید شاید یکیه داره امتحان میکنه ولی اینجوری نبود از لحنش میشد بفهمی‌

گلم اگر همسرت آدم حساسیه نگو بهش،اما اگر ذهنیت بازی داره بگو بهش ،اما نگو کنجکاوم بدونم کی بوده ابراز علاقه کرده

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

شوهر منم همینطوره .زنگ میزنه یا پیام میده انقدر فحششون میده ک دل منم خنک میشه .

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره