2777
2789
عنوان

امپول هپارين عوارض داره؟

653 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من يكبار ميكرو كردم كه نتيجش شد يه بارداري شيميايي و در نهايت نشد كه بشه

الان بعد دوماه خودم طبيعي باردارم هفت هفتمه امروز رفتم دكتر امپول هپارين داده + اسپرين

ميترسم استفاده كنم چون مشكلي ندارم الان همش حس ميكنم ممكنه استفاده كنم بدتر باعث سقط بشه

ميشه كمكم كنيد و كسايي كه استفاده ميكنن نظر بديد كه عوارضش چيه و اگر بعد سه ماه بهويي قطع بشه برا جنين ضرر نداره؟!😥

پيشاپيش از اينكه وقت ميذاريد ممنونم ازتون🙏🏼🌸🌺

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

عزیزم استفاده کن حتما غلظت خون داری که بهت داده کاشکی دکتر منم بهم میداد خیلیا  هپارین و اسپرین تو بارداری استفاده می کنن 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
عزیزم استفاده کن حتما غلظت خون داری که بهت داده کاشکی دکتر منم بهم میداد خیلیا  هپارین و اسپرین ...

ميترسم قطع بيوييش ضرر داشته باشه😓 بعدشم من غلظت خون ندارم اصلا بلكه كم خوني هم دارم😐 (ازنوع فقر اهن البته)

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم خونی ربطی به غلظت خون نداره

الهی بگردمت امضاتو خوندم.....میدونستی امسال قراره مامان بشی؟؟ بهم الهام شدیهو❤️🙏🏼

مرسی از راهنماییت، همسرم میگه تا به دکترت اعتماد نکنی نمیتونی ادامه بدی، بزن امپولارو

حالا احتمالا باید بزنم دیگه....الان که نه ولی بعدا از قطع کردنش بیشتر میترسم😅

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
الهی بگردمت امضاتو خوندم.....میدونستی امسال قراره مامان بشی؟؟ بهم الهام شدیهو❤️🙏🏼 مرسی از راهنمای ...

فک کنم تا هفته 36 باید بزنی اصلا قطع نکن ممنون از دعات عزیزم ایشالله نی نی سالم و سرحال بیاد بغلت   

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
فک کنم تا هفته 36 باید بزنی اصلا قطع نکن ممنون از دعات عزیزم ایشالله نی نی سالم و سرحال بیاد بغلت & ...

مرسي گلم دكتر بهم گفت سه ماه بزن فقط...حالا باز ازش ميپرسم ببينم چي ميگه😇❤️

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼