2821
2789
عنوان

ف......شکن

134 بازدید | 8 پست

سلام.دوستان من ی هفتس نمیتونم برم ت  ل  گ  ر   ا   م.تمامی ف   ی   ل   ت   ر   ش   ک   ن هارو دان کردم‌جواب نمیدن.دوستان لطفا اسکرین یا لینک ف   ی    ل   ت    ر   ش   ک   ن خودتون رو بزارید منم دان کنم😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭

توووووولوووووخوووووودااااا😢😢😢😢

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه. اگر اینجا کسی معرفی کنه همون قندشکن بسته میشه.

ببخشید متوجه نشدم چی گفتید

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

میشه بگید بچه ها من چیکار کنم.ت ل گ چطوری میرید

فیل تر شکنو میگم. که بسته میشه.

چرا🤔🤔🤔🤔🤔

سلام من اینو استفاده میکنم سرعتش عالیه باید از تلگرام بگیری رایگانم تست میده

قیمتش یک سوم مغازه هست اول هم تست میده اوکی بود پول میریزی

کانالش در تلگرام

pishrovpn1

رباتش

pishrovpn_bot

پشتیبانیش

pishrovpn11

2790
2823
2791
2779