2777
2789
عنوان

وسواس در ....

6470 بازدید | 24 پست

سلام دوستان....من متاسفانه وسواس دارم نسبت به اینکه بعد رابطه ممکنه جایی نجس بشه؟؟اوایل همیشه روتختیمو میشستم ولی خب همیشه ادم یک جا نیست ....شما تو جلوگیری طبیعی چیکارمیکنین دررابطه با طهارت؟

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یک ملافه مخصوص داریم موقع رابطه چندلایه تا می کنیم و روی تخت میندازیم، اگر هم برات سخته زیر ملافه رو پلاستیک بدوز مثل این خشک کن هایی که زیر ظرف پهن می کنن😋

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
[QUOTE=87722923]تشک نایلونی بخرازداروخونه.... ببخشید ولی خب همیشه نمیشه ادم یجیزی دردسترسش باشه...

بزرگ نیس که...بذاردم دستت

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ما یک ملافه مخصوص داریم موقع رابطه چندلایه تا می کنیم و روی تخت میندازیم، اگر هم برات سخته زیر ملافه ...

امادشوداروخونه داره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من خیلیییی از این وضوح سخن معذرت میخوام ولی به همسرتون بگید موقع انزال روی شما باشن و مایع منی رو روی بدن شما تخلیه کنن یا روی دستمال کاغذی که مثلا روی شکم شما باشه🙈🙈🙈

من خیلیییی از این وضوح سخن معذرت میخوام ولی به همسرتون بگید موقع انزال روی شما باشن و مایع منی رو رو ...

بله....مشکل من وسواسع بیش ازحده...خیلی وقتا مطمانم ک همهوجا تمیزه اما بازم شک میکنم ک ممکنهدهمسرم مثلا حواسش نبدده باشه و جایی نجس بشه بادست زدن و اینا...سوال پرسیدم تاببینم بقیه چیکارمیکنن یکم ذهنم اروم شه

اللهم عجل لولیک الفرج
اسمش چیه؟! یعنی بگیم چی میخوایم؟😐 یکبار مصرفه؟

تشک نایلونیه...مث تعویضپوشک...اگه نریزه چیزی میشه استفاده کردبازم

بله....مشکل من وسواسع بیش ازحده...خیلی وقتا مطمانم ک همهوجا تمیزه اما بازم شک میکنم ک ممکنهدهمسرم مث ...

عزیزم منم تاحدودی این مشکلو دارم و همش بعد رابطه به همسرم تذکر میدم که دستشو جایی نزنه و... یا چک میکردم تشک خوشخواب نجس نشه و ... ولی با این ملافه مشکل تاحدودی حل شده😁

[QUOTE=87723991]عزیزم منم تاحدودی این مشکلو دارم و همش بعد رابطه به همسرم تذکر میدم که دستشو جایی نزنه و... یا چک می ...[/QUO

ببخشید واضح میگم اخه خب همیشه رو تخت ممکنه نباشه...و اون ملافه هم دردسترس نباشه...معذرت میخوام...ادم اینجور مواقع نمیدونه باید چیکارکرد واقعا...کلافه میشه ادم

اللهم عجل لولیک الفرج