2777
2789
عنوان

بیاید راهنمایی

122 بازدید | 18 پست

بچه ها من مرداد زایمان دارم اون زمان میخوام فامیلای خودم و شوهرمو ی مهمونی بدم....البته فامیلای نزدیکمون....تازه عروسی کردم تقریبا ۷ ماه اما مادرشوهرم اینارو تا حالا مهمون دعوت نکردم از ی طرفم ماه رمضون میاد ب نظرتون ...ماه رمضون  افطاری بدم یا نه....وضع مالیمون زیاد خوب نیس هنوز پول زایمانم کنار نزاشتم ...نمیدونم چیکار کنم؟؟افطاری بدم یا همون تابستون ک دعوت میکنم کافیه

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

هیچکس از یه خانوم باردار توقع مهمونی دادن نداره

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ماه رمضون اخرای ماه ۸ و اوایل ۹ میشه امسالو بیخیال شدم سال دیگه ماه رمضون هم دخترمو عقیقه میکنم و ...

عقیقه چی هس؟؟بچه منم دختره

عقیقه چی هس؟؟بچه منم دختره

گوسفند میکشن استخوناشو جدا میکنن میبرن دفن میکنن پدر و مادر بچه هم نباید بخورن از اون گوشت اصلا . بعد یا گوشتشو پخش میکنن یا هم باهاش ابگوشت یا چلوگوشتی چیزی میدن

بنام خداوند 🌈 شکر شکر شکر 🤲

گوسفند میکشن استخوناشو جدا میکنن میبرن دفن میکنن پدر و مادر بچه هم نباید بخورن از اون گوشت اصلا بعد ...

من  الان از شما شنیدم اینو....

افطاری خرجش زیاااده .. همون یه بار دعوتشون کنی کافیه

اره تازه چون اولین مهمونیه باید سنگ تموم بزارم....بخاطر همون  دودل مونده بودم