2777
2789
عنوان

هدیه مادر شوهر

821 بازدید | 81 پست

دوستان یه راهکار میخواستم 

من توی عقد هستم و امسال هم اولین عید بود ما به همسرم عیدی ساعت دادیم اما مادر شوهرم در کمال بی احترامی به من یه مانتو به شدت زشت داد که می دونست اصلا سلیقه من نیس و وضع مالیشونم خوب هستش در ضمن.

من با اینکه ناراحت شدم جلوی اونا ابراز نکردم و به همسرمم چیزی نگفتم امامانتو رو نپویدم الان هی چپ میره راست میره میگه مانتورو بپوش الان جدیدا همسرمم میگه امنورو  بپوش قشنگه بهت مید به نظرتون با این بی احترامی و اعتماد به نفسی که دارن باید چی کار کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که خوبی مانتو دادن مادرشوهر من یه تونیک نخی داخل خونه داد که روشم قیمت داشت 34تومن😆لاکچری بازی اخه تا چه حد😅😅

پدرشوهرمم 100تومن عیدی 100تومن تولد.

ای خواهررر من اگه بخوام به این چیزا پی کنم تا الان باید فاتحه زندگیمو میخوندم باید اگه شوهر و زندگیت رو دوست داری بگذری.یاد شب یلدا میوفتم بند بند وجودم میخواد پاره بشه از هم 

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
بگو زحمت کشیدین اما مانتو مانتوی مطابق سلیقه ی من نیست و نمی تونم بپوشم

فک میکنی بعدش چی میشه یه دعوای بزرگ یه کینه همیشگی نهایت دودشم تو چشم خودش میره ببین گلم کار رو نمیشه به بقیه یاد داد هرکس باید خودش فهم و درک داشته باشه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست