2789
عنوان

تفسیر بی بی چک 😕

443 بازدید | 50 پست

بچه ها این بی بی چکا من روانی کردن.از پریودم گذشته نشدم.علایم خاصی هم ندارم.بی بی چکای ک میزنم 5دقیقه اول هاله نمیندازن تا میندازم دور چن ساعت بعد میبینم تا هاله افتاده یعنی چی؟؟،من تاحالا اینطوری برام نشده بود.بارداری قبلم همون اول مینداختن اینا وقتی میگدره میندازه.حالا بنطرتون چیکار کنم

برا منم دقیقا همینطور بود آزمایش دادم مثبت شد

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اول نمیشد بعد چن ساعت هاله مینداخت؟

آره عزیزم بخدا اینطوری بود البته 5 روز مونده بود به موعدم 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
آره عزیزم بخدا اینطوری بود البته 5 روز مونده بود به موعدم 

من دوروز از موعد گذشته.من همیشه قبل موعد برام هاله مینداخت ولی اینا دوروز گذشته.واقعا موندم باردارم یانه

من دوروز از موعد گذشته.من همیشه قبل موعد برام هاله مینداخت ولی اینا دوروز گذشته.واقعا موندم باردارم ...

بهترین راه یه آزمایش کوچولوعه ... نترس درد نداره 😉😉