بچه ها این بی بی چکا من روانی کردن.از پریودم گذشته نشدم.علایم خاصی هم ندارم.بی بی چکای ک میزنم 5دقیقه اول هاله نمیندازن تا میندازم دور چن ساعت بعد میبینم تا هاله افتاده یعنی چی؟؟،من تاحالا اینطوری برام نشده بود.بارداری قبلم همون اول مینداختن اینا وقتی میگدره میندازه.حالا بنطرتون چیکار کنم
سلام نینی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبهروی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اونجا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋