2789
عنوان

تفسیر بی بی چک 😕

127 بازدید | 11 پست

بچه ها این بی بی چکا من روانی کردن.از پریودم گذشته نشدم.علایم خاصی هم ندارم.بی بی چکای ک میزنم 5دقیقه اول هاله نمیندازن تا میندازم دور چن ساعت بعد میبینم تا هاله افتاده یعنی چی؟؟،من تاحالا اینطوری برام نشده بود.بارداری قبلم همون اول مینداختن اینا وقتی میگدره میندازه.حالا بنطرتون چیکار کنم

نمیدونم تنها راحش آزمایش 

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰

ازمایش بده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مارکشون?مدیکور بعد ۱۰دقیقه مثبت کاذب داره سر خودمم اومده,اگ میتونی عکس

فرستادم.دیروز لاوین و روژان زدم منفی بود.من همیشه مدیکور میزدم امروز ک زدم اینطوری شد

يا دو سه روز ديگه بي بي چك بزن يا برو آزمايش بده راحت شي ديگه 

من تاحالا اینطوری نشده بود.میخاستم وقتی مطمعن شدم برم آز بدم.ولی نمیدونم چرا بی بی چکام اینطوری میشه

من تاحالا اینطوری نشده بود.میخاستم وقتی مطمعن شدم برم آز بدم.ولی نمیدونم چرا بی بی چکام اینطوری میشه

آخه هاله هاي بعد ده دقيقه كه كلا فاقد اعتباره بايز همون دو دقيقه اول هاله بندازه

به نظرم صبر كنيد چند روزديگه دوباره تست بزنيد

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
آخه هاله هاي بعد ده دقيقه كه كلا فاقد اعتباره بايز همون دو دقيقه اول هاله بندازه به نظرم صبر كنيد چ ...

من 5دقیقه اول فقط نگه داشتم دیدم نشد.دیگه انداختم دور.حالا ک رفتم دیدم اینطوریه...

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز