لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 عنوان نمیدونم چرا 58 بازدید | 6 پست چرا داره حوصله ام سر میره .. کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/02/03 | 09:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدفhadaf عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 کتاب بخون.آهنگ گوش کن.یا خوشگل کن برو بازار ی دور بزن الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 کتاب بخون.آهنگ گوش کن.یا خوشگل کن برو بازار ی دور بزن هم الان رمان دان کردم ..هم دارم موزیک گوش میدم ...برم بازار تنهایی ؟؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
هدفhadaf عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 هم الان رمان دان کردم ..هم دارم موزیک گوش میدم ...برم بازار تنهایی ؟؟؟ منم تنهام ولی ی وقتای بازار میرم درسته خیلی نمی چسبه ولی بیرون هوای ادم رو عوض میکنه.نهایتا خسته میشی میای خونه دیگ عصر ی چرت میزنی.بازم هوات عوض میشه الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 منم تنهام ولی ی وقتای بازار میرم درسته خیلی نمی چسبه ولی بیرون هوای ادم رو عوض میکنه.نهایتا خسته میش ... اون که راست میگی ولی شوهرمم تو بازار کار میکنه همه میشناسنم تو بازار برا ولگردی خوب نیس ،..میرم کافه بهتره کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
هدفhadaf عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 اون که راست میگی ولی شوهرمم تو بازار کار میکنه همه میشناسنم تو بازار برا ولگردی خوب نیس ،..میرم کافه ... اگ میشناسنت ک اره.حالا جرا ولگردی ی دور زدن هم میشه الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 اگ میشناسنت ک اره.حالا جرا ولگردی ی دور زدن هم میشه بازار و دور زدن خیلی پول میخاد دیگه همون میرم کافه بعد کلاسم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار