2777
2789
عنوان

دوستان یه سوال دارم

228 بازدید | 15 پست

من تقریبا یکسال پیش دخترم از شیر گرفتم،اون موقع شیرم خیلی کم بود یه سینه هام به زور یکی دو قطره ازش میومد یکی دیگه هم یه بار سفت شد که شیرش دوشیدمدیگه والسلام هیچی نبود،حالا دو روز پیش بعد از یکسال یه دفعه دیدم انگاری یکی از سینه هام مثل زمانی که شیر میدی تیر کشید خیلی خفیف،بعد من وقتی فشار دادم دیدم از هر دو در هر قطره شیر اومد،الانم دوباره اونجوری شد

حالا سوالم اینه اینکه هنوز بعداز این مدت شیر خشک نشده خطرناک نیست؟؟واینکه چکار کنم خشک بشه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد از یکسال و نیم از پایان شیردهی هفته ی پیش متوجه این موضوع شدم 😐 همین پنج شنبه رفتم دکتر ازمایش نوشت برام و سونوی سینه 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

چرا عزیزم خطر ناکه عمم میگف بعد چن سال هنوز تو سینم شیر هس بعد انقد نرف دکتر اخر این تبدیل به کیست شد جمع شدن یه جا کیست شده الان دارو میخوره از بین بره دکترهم گفته دارو میدم بهت شیرتم خشک کنه  برو دکتر حتما

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دکتر نرفتی؟؟من بیشتر تعجبم از اینه که شیر نداشتم یعنی در همون حدی که یکسال پیش بود الآنم هست

ن شیر بود خب خشک نشده بود هنوز تونت ک خوندم خیلیا اینجوری بودن 

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی