2777
2789
عنوان

به چی دلمو خوش کنم

366 بازدید | 21 پست

حالا فهمیدم شوهرم جلو خونوادش پشت سرم مسخرم میکنه من یه عادتی دارم وسیله برقی به کسی امانت نمیدم چون وسیله برقیه فردا خراب میشه بری دعوا کنی که درستش کنید حالا پدرش پیله کرده فلان وسیله رو میخام شوهرم گفت بش گفت نه نمیدم بدون اجازه من باجروبحث ازکمد ورش داشت بردش من باید به این چی بگم هم عروسم چند روز پیش یه وسیله خراب تعمیر رفته بشون نداد شوهرش هم هیچی نگفت ولی منه بدبخت هر چی بگم فایده نداره یکم پیش دعوا کردیم دیگه وقتی رفتیم خونشون به خونوادش میگه فلانی (ینی من )میگه وسیله خودمه نمیدم میگفت میخندید وقتی اومدیم گفتم لابد خیلی پشت سرم مسخرم میکنی هیچی نمیگه میخنده دیگه بخدا حس کردم هیچکسو ندارم اون از خونوادم که دختر شوهر بدن دیگه کارش ندارن آخه به دیگه تکیه کنم نه خدت بم بچه ای نداد که تنها نباشم دلم میخاد از اینجا برم جایی هیچ کس پیدام نکنه دلم پره 😢😢

خدایا به امید خودت

نفهميدم ولي باشه

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 

اصلا نیازی نیست خودتو اسیر وسایلت کنی که انقدر هم بخاطرشون ناراحت بشی 

اصلا غصه نخور ، وسیله هم خراب بشه شوهرت مجبوره بخره

به حرفای شوهرتم بدبین نباش ، بالاخره اگه خونواده خودت اون وسیله رو میخواستن بهشون میدادی، اونا هم برای شوهرت پدر و مادرشن دیگه ... دلش خواسته وسیله خونه مشترکتون رو به پدرش بده

... 🌱
وای چی بگم

ینی فقد کافیه بش بگن این چیزو ازت میخام تو اسمون هم شده میاره بشون میده هر چقد هم دعوا کنم فایده نداره زورم میاد برادر بزرگش وسیله خراب هم بشون نمیده چون همه چی دسته زنشه

خدایا به امید خودت