2777
2789
عنوان

وقتی حوصله ات سر میره و بی خوابی

158 بازدید | 26 پست

یکی بیاد بحرفیم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بدتر از اون وقتیه که خابت میاد و کرم درونت نمیزاره بخوابی😥

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پا میشم ماکارانی درست میکنم و مشاهده میکنین نتیجش چی میشه دیه 😬😂

جوووون منم ماکارونی دوس دارم والا شوهرم خوابه منم کنارش رو تختم تگونم نمیتونم بخورم که بیدار نشه عصبی میشه از خواب بپره سر درد ..خوابش هم سبک

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من که  مستقیم میام اینترنت چون به خدابیامرز مادرم قول دادم قبلنا  بی حوصلگیم با چیزای دیگ سر کردم

اما قول دادم دیگ نرم سمتشون

مرد کردستان .زندگی ارزشش داره اگ جنگی برای عصبات نباشـــ فرقی نداره کجا زندگی میکنی .برای همسر زندگیت خروس بی محل نباش... که مرغ پرکندش کنی.ارامش را به دیگران بده بعد طالبش باش.
بدتر از اون وقتیه که خابت میاد و کرم درونت نمیزاره بخوابی😥

ارهعهه

دقیقا داشتم به همین فکر میکردم😂😂😂

😁😁😁

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
من که  مستقیم میام اینترنت چون به خدابیامرز مادرم قول دادم قبلنا  بی حوصلگیم با چیزای دیگ ...

چ چیزایی؟؟؟