2777
2789
عنوان

بی استعدادی 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 55 پست
کدوم نی نی یارالان هست؟میخام دوتا تاپیکم حذف شه

دوتا نمیشه روزی یکی

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تواز بی استعدادی رنج میبری.

منم ا استعداد داشتن توهمه چی.

از اینکه میبینم همه چی بلدم ولی نمیتونم هیچکدومشون وانجام بدم اذیتم نمیتونم تصمیم بگیرم.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

خوبه این عصرجدید ساختن

همه یادشون میفته چه استعدادی دارن یا اصلا ندارن🤣

‏مرگم باد اگر دمی کوتاه آیم از تکرار این پیش‌ پا افتاده‌ترین سخن که : دوستت دارم ...❤️ احمد شاملو

من که استعداد دارم به چه درد خورد ؟هیچ کاری ازم برنمیاد ....زود ازدواج کردم و زود بچه دار شدم .....استعداد تدریس و معلمی دارم همه بدون استثنا گفتن بهم تو دانشگاه جوری یه مطلبی و میگم که همه کیف میکنن ....استعداده تغییر صدا دارم خوب میتونم چند شخصیت کارتونی و عروسکی و دوبله کنم استعداد مجری گری دارم صدای خوب دارم ...استعداد آشپزی و شیرینی پزی دارم استعداد داستان نویسی دارم .....ولی هیچی نشدم هر روز افسرده تر و ناامیدتر از دیروزم

خب الان هست نی نی یار؟؟

نه هیچ کدومشون نبود نگاه کردم تاپیکاشون قفله

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!