2777
2789
عنوان

بی استعدادی 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 55 پست
ای دختر ناراحت چی اخه یکم صبر داشته باش  خدا هیچ کسی رو بی استعداد خلق نکرده

همیشه آروم و ساکت بودم شده آدم ی دوست صمیمی م نداشته باشه؟ الان خواهرم خونمون نباشه کسی خونمون نمیاد میگن خوش نیس در حالی که من بیشتر احترام میذارم 😞اون از درسم خودمو کشتم قبول نشدم ،از ی طرف مریضم چهار ساله 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
همیشه آروم و ساکت بودم شده آدم ی دوست صمیمی م نداشته باشه؟ الان خواهرم خونمون نباشه کسی خونمون نمیاد ...

توکلت به خدا باشه گلم به خودتم تلقین نکن

ایشالله زودتر سلامتی تو بدست میاری 

و حتنا سعی خودتو بکن تو خودت بهتر میدونی که چی تو وجودت دداری

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکلت به خدا باشه گلم به خودتم تلقین نکن ایشالله زودتر سلامتی تو بدست میاری  و حتنا سعی خودتو ...

مرسی ازت 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
سلام جیگر خوبی من تلمو پاک کردم 

وااا چرا

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
فضیش مفصله عشقم 🙁

عه از گوشی فقط پاک کردی دیلیت اکانت ک نزدی

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ن گلم فقط پاک کردم 

باشه عزیزم 😍😍😍

بوس ب روی ماهت

😍😍😍