2821
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 52 پست
والا شوهرم شده از خودش و مازده پولو داده به کسی که نیاز داشته ولی خودمون گیر کردیم

خب شوهرتون کار درستی کرده وباید این یه فرهنگ بشه وهمه به فکر برطرف کردن نیازها باشندالبته شوهرشما بسیار برای این کارش ماجور خواهدبودوبداندکه خداونداز راههایی که خودش هم به فکرش نمی رسه گیرش را برطرف خواهدکردفقط توکل نبایدضعیف باشه.

جونم بگو 

ببین گوسفند سالی دوتا بچه میزاد اما یک هر بار که بزاد ده تا توله پس میندازه گوسفند ها رو ما آدمها سر میبریم میخوریم زاد و ولدشون هم که کمه اما یک هارو کسی کاری به کارشون نداره پس چرا تعدا سگ ها کمتر از گوسفندهاس ؟یا به نوعی الان باید کره زمین پر بود از سگ پس چرا نیست؟چون خدا در گوسفند برکت قرار داده یه چیزهایی با عقل ما جور در نمیاد وفقط باید به خدا بسپریم وبس     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین گوسفند سالی دوتا بچه میزاد اما یک هر بار که بزاد ده تا توله پس میندازه گوسفند ها رو ما آدمها سر ...

چ جالب از این جنبه تا حالا نگاه نکرده بودم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
دقیقا اینه که بهم دیگه رحم نداریم خیلی از این گرونی هایی که میشه ب نظرم الکیه هر کس هر چقد در توانش ...

بله واقعا رحم وانصاف درجامعه خیلی کم شده وهمه هم داریم از بی رحمی ها وگرانی ها شکایت می کنم ولی شایدخودمن هم در ان موقعیت قراربگیرم به فکر منافع دنیایی خودباشم وبه دیگران رحم نکنم.

چ جالب از این جنبه تا حالا نگاه نکرده بودم 

ما برکت خونمون جوریه که اونایی که شوهرمو نمیشناسن فکر میکنن که باباش یا کسی دیگه داره حمایتمون میکنه  در حالی که فقط خدا پشت ما بوده اونم به خاطر اینکه ما البته بیشتر شوهرم در راه خدا انفاق میکنه از روزی که نداشتیم بخشیده تا الان

ولی خب بعدش خودش تو تنگنا گیر کرده

البته نمی دونم روایته یا درقران اومده نه ان قدر گشاده دست باش که هیچ چیزی برای خودت نماندونه ان قدر دستت بسته باشه که هیچ خیری به دیگران نرسانی همیشه در هرکاری حتی کمک مالی وانفاق هم بایداعتدال باشه واز همه مهم تر زن وفرزندهمیشه در اولویت اول هستن وبعد اگراضافه امدبستگان درجه یک وبه همین ترتیب بستگان دورتر وهمسایه واشنا وهم محلی و....

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش