2821
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 52 پست
نه عزیزم مال حرام برکت نداره شایدبه ظاهرزیاد بیادولی در اصل ارامش را می گیرد.

منظور من آقایون اختلاص گر هست ...واقعا چرا هیچکس هیچ کاری نمیکنه مردم ما خودشون ب خودشون رحم نمیکنن رهن و کرایه ی خونه معمولی سر ب فلک کشیده تا کی خدا برامون بخاد

خیلی سخته اینشون اصلا ایندمون چی میشه

ها بخدا 😢

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب عزیزم ایا انفاق هم می کنید دست بیچاره ای از فامیل وهمسایه واشنا را هم گرفته اید؟ ایا سال خمسی دا ...

والا شوهرم شده از خودش و مازده پولو داده به کسی که نیاز داشته ولی خودمون گیر کردیم

شوهر من پول دستش بیاد میده ب این و اون که من ی موقع هایب باهاش بحث میکنم

نه اشتباه نکن بزار ببخشه البته به محتاجش ،واقعا همه طایفه ما به بخشندگی و برکت توی خونه ما ایمان دارن چون شغل همسرم و چندتا از اقوامشون عین همه ،اما برکت ما کجا و برکت اون خسیس ها کجا به قول معروف هرکی نون دلشو میخوره 

نه عزیزم اینا مال زمان پیامبراست الان ورژن جدیده ما خمس بدیم زکات بدیم برنج و روغن و گوشت ارزون میشه ...

عزیزم قانون خداوندبرای یه زمان خاصی نیست اگر مردم خمس وزکات می دادندخداوندهم درنعمت های خودرا به سوی انان باز می کرد وقتی که نعمت ها فراوان شدوقتی که شخص معتقد به پرداخت خمس وزکات شد او دیگر دنبال احتکار وگرانفروشی نخواهدبودچون او نوری در وجودش خواهدبود که به فکر هم نوعان خود خواهدبودنه به فکر جیب های گشادش.

نه اشتباه نکن بزار ببخشه البته به محتاجش ،واقعا همه طایفه ما به بخشندگی و برکت توی خونه ما ایمان دار ...

همش ی گره میوفته تو کارمون سرشو میگیریم از تهش در میره

ایشالا که پسرتون هرچی زودتر خوب بشه خب چرا میرفته اونجا؟

میخواسته من نفهمم بیکاره غصه بخورم چون خیلی مشکلات عصبی دارم بخاطر پسرم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
من بااین اوضاع دیگه به هیچی اعتقاد ندارم.

اوضاع ربطی به اعتقاد نداره مثلا شما اگردرکلان شهرها زندگی کنی با الودگی هوا بگی من به هوای تمیز اعتقاد ندارم حرف درستی نیست.ما همه نتایج اعمال خودمان را می بینیم چون هرعملی عکس العملی داره وسنت های الهی تغییرپذیرنیستن.

ببین یه چی میگم یه چیز می شنوی بگم؟

جونم بگو 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
منظور من آقایون اختلاص گر هست ...واقعا چرا هیچکس هیچ کاری نمیکنه مردم ما خودشون ب خودشون رحم نمیکنن ...

خب بله عزیزم وقتی ما خودمون به هم رحم نکنیم نباید منتظراعجاز باشیم ونتیجه اون اتشی است که تروخشک را با هم می سوزونه.

خب بله عزیزم وقتی ما خودمون به هم رحم نکنیم نباید منتظراعجاز باشیم ونتیجه اون اتشی است که تروخشک را ...

دقیقا اینه که بهم دیگه رحم نداریم خیلی از این گرونی هایی که میشه ب نظرم الکیه هر کس هر چقد در توانش باشه گوش ادمو میبره متاسفامه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز