2777
2789
عنوان

مرسی از همه

126 بازدید | 22 پست

خوب شد گفتم گزارش نزنید ..دستتون درد نکنه ..شاید سوالم مهم بود برام ...واقعا متاسفم براتون ...شما که توی زندگی کسی نیستین ...اگه اینقدر بی جنبه این نیاین تو تاپیک من از الفاظ کاملا مناسب استفاده کردم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چییی

تاپیکی گفته بودم جنبه ام ببرم بالا خانومه بی منظوره یا نه مورد داره دوری کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وای خدا بعضی از خانوما سر درد میدن فقط به آدم.کاش میشد اینایی که بی جهت گزارش میزنن حذف کرد

والا من سوالم مهم بود اگه تو تاپیک بودی دیدی که چه با سانسور و بدون جزیات نوشتم ...باز هم گزارش زدن .همون حقشون تاپیک خواهر شوهر بزنن

ببین بزن تو دهنش عه وا می چسبه بهت یعنی چی به شوهرت گفتی

ببین ما خیلی نزدیکیم خودش از طرف مامانم و شوهرم فامیلیم شوهرشم پسر عمومه خیلی نزدیک یه مدته اینجوری شده... راستش نه میترسم به شوهرم بگم  

ببین بزن تو دهنش عه وا می چسبه بهت یعنی چی به شوهرت گفتی

اصلا نمیدونم چی بهش بگم ب شوهرم

اره بعضیا بی جنبن ناراحت نشو حالا چی پرسیده بودی؟

میترسم باز بگم کاربریم حذف ش

والا من سوالم مهم بود اگه تو تاپیک بودی دیدی که چه با سانسور و بدون جزیات نوشتم ...باز هم گزارش زدن ...

ولشون کن بابا بذار لذت ببرن از کاراشون.گناه دارن فقط ازخدا براشون آرامش‌بخواه بیچاره ها انقد سرکوب شدن که واسه ارضا روحی این بدجنسی رو میکنن

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
ولشون کن بابا بذار لذت ببرن از کاراشون.گناه دارن فقط ازخدا براشون آرامش‌بخواه بیچاره ها انقد سرکوب ش ...

بیا خصوصی یه لحظه

ببین ما خیلی نزدیکیم خودش از طرف مامانم و شوهرم فامیلیم شوهرشم پسر عمومه خیلی نزدیک یه مدته اینجوری ...

وای. تو روخدا آبرو ریزی نشه خوبه دختر بگو شوهرم فهمیده بدش اومده خودمم خوشم نمیاد می ترسم شوهرم روت حرفی بزنه تکرار نشه

وای. تو روخدا آبرو ریزی نشه خوبه دختر بگو شوهرم فهمیده بدش اومده خودمم خوشم نمیاد می ترسم شوهرم روت ...

یه بار گفتم بهش خجالت میکشم نکن میگ ما همه زنه ایم  به شوهرم میترسم واقعا