2777
2789
عنوان

فولیکول ۱۵

1121 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها بیاین نظر بدین من رفتم سنو تو روز ده پریود فولیکولم ۱۵ بود دکترم گف خیلی خوبه هیچ مشکلی نداری ینی ۱۵ نرمال هس 

خدایا به حق حضرت علی اصفر به منم یه نی نی بده امین🙏🙏🙏

توروز ده آره خیلی خوبه 

روز 13 امپول بزن و بعدش نزدیکی کن دکتر بهت امپول داد؟

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داری میگی روزه دهم ۱۵ بوده خوبه دیگه اون فولیکول تا روز ۱۳ و۱۴ میشه ۲۰ ۲۵ تخمک آزاد میکنه.کسایی که مشکل دارن فولیکول روز ۱۴ پریود ۷ مثلا یعنی کمتر از ۱۰

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
توروز ده آره خیلی خوبه  روز 13 امپول بزن و بعدش نزدیکی کن دکتر بهت امپول داد؟

نه گف نیازی نیست تو روز ۱۲ و۱۴ نزدیکی داشته باشی حامله میشی

داری میگی روزه دهم ۱۵ بوده خوبه دیگه اون فولیکول تا روز ۱۳ و۱۴ میشه ۲۰ ۲۵ تخمک آزاد میکنه.کسایی که م ...

من چون نمیدونستم ترسیدم خیلیا هم تو تبادل نظر گفتن اگه امپول نزنی ازاد نمیشه و فلان

نه گف نیازی نیست تو روز ۱۲ و۱۴ نزدیکی داشته باشی حامله میشی

انشاءالله

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
من چون نمیدونستم ترسیدم خیلیا هم تو تبادل نظر گفتن اگه امپول نزنی ازاد نمیشه و فلان

نه عزیزم به حرف دکترت گوش کن اگه به آمپول نیاز بشه خودش تزریق میکنه.بیشتر اونایی که مشکل دارن تخمک آزاد نمیکنن  داروی تحریک تخمدان میدن بعد فولیکول رو روز ۱۳ چک میکنن اگه به حد نساب برسه آمپول میزنن که صدرصد آزاد بشه تخمک.نمیزارن پای شانس که خودش آزاد بشه 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خدا قسمت شماهم بکنه 

ممنون

دوره های پریودیت چند روزه س؟و اینکه ایا پریودیت منظمه؟

نمیدونم منظم نیست دوماهی هس ده دوازده روز تاخییر میکنه اما دکترم گف روز ۱۲و۱۴ پریود نزدیکی کن تخمک گذاریت تو اون دوران میوفته