god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 عنوان كينه دارم 186 بازدید | 4 پست هر چيم زندگيم اوكى باشه نميتونم از دلم پاك كنمتا زمانى كه همون كارى كه باهام كرد و باهاش نكنم خون خونمو ميخوره آرامش ندارمخيليم تلاش كردم كه واسه آرامش خودم فراموش كنم ولى نتونستم چون با يه دروغ كل زندگيمو نابود كرد خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️ 1398/02/02 | 23:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 امروز باهاش حرف زدم خواستم ببخشمشديدم پشيمون نيستبا خودم عهد كردم تلافى كنم خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
_who_am_i_ عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 2289 یه جا حرف قشنگی شنیدم میگفت کینه ورزی مثل اینه که خودت سم بخوری به امید اینکه طرف بمیره.خودم یه زمانی زندگیم پر شده بود از نفرت و کینه و خیلی اذیت بودم ولی بی خیالی طی کردم و به آرامش رسیدم انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
nazaninamkebod عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 179 واقعا خیلی سخته بدی هایی که در حقت شده رو فراموش کنی. منم از خوانواده همسرم خیلی ناراحتم هر چی هم میخوام ببخشمشون نمیتونم. یاد اون روزها که فقط گریه میکردم خیلی اذیتم میکنه. جالب اینجاست که اونا خیلی خوشن و هر روز براشون بهتر میشه