2777
2789
عنوان

غذای کمکی

74 بازدید | 11 پست

شما به بچه 8 ماهه چی میدین غدا؟؟؟ 

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

حریره بادام 

آب سیب یا سیب رنده شده 

موز کمی 

سوپ برای ناهار و شام 

ماست 

خواهر زاده من میخوره 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرده تخم مرغ، فرنی، حریره بادام، اش، سوپ، پوره، سیب، خرما، سرلاک و...

آش معمولی که هر حبوباتی داره؟؟ 

پوره چی؟ 

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
حریره بادام  آب سیب یا سیب رنده شده  موز کمی  سوپ برای ناهار و شام  ماست&nbs ...

سوپ رو میکس میکنه یا نه تیکه های بزرگ داره ؟؟ پسر من  همه جوره رو امتحان کردم  نمیخوره😢😢 

آش معمولی که هر حبوباتی داره؟؟  پوره چی؟

خیلی کم پیاز با خیلی کم روغن تفت میدم، بعد گوشت چرخی اضافه میکنم، یکم عدس، یکم لپه و سبزیجات و برنج..اینا که پخت یه قاشق ماست هم بهشون اضافه میکنم بشه آش ماست. خیلی هم دوست داره

پوره هویج و سیب زمینی براش درست کردم خیلی دوست نداره، برای همین یه وعده یا اش بهش میدم یا سوپی که هو یج و سیب زمینی داره. دیگه بهش پوره ندادم. البته بگم فکر کنم خوب بلد نیستم درست کنم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
سوپ رو میکس میکنه یا نه تیکه های بزرگ داره ؟؟ پسر من  همه جوره رو امتحان کردم  نمیخو ...

اره وگرنه نمیخورن 

اخه دو سه تا دندان ببشتر نداره 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
خیلی کم پیاز با خیلی کم روغن تفت میدم، بعد گوشت چرخی اضافه میکنم، یکم عدس، یکم لپه و سبزیجات و برنج. ...

ممنون گلم از راهنمایی ❤

سوپ رو میکس میکنه یا نه تیکه های بزرگ داره ؟؟ پسر من  همه جوره رو امتحان کردم  نمیخو ...

من همه رو با پشت قاشق له میکنم. البته اوایل خیلی له میکردم. الان به اندازه قبل سخت گیری نمیکنم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
اره وگرنه نمیخورن  اخه دو سه تا دندان ببشتر نداره

پسر من هنوز دندون در نیاورده من له میکنم با پشت قاشق نمیخوره 

پسر من هنوز دندون در نیاورده من له میکنم با پشت قاشق نمیخوره 

گناه داره 

طفل معصوم بثون جویدن چطوری قورت بده 

حتماا میکس کن 

آب قلم هم خوشمزه ترش میکنه سعی کن استفاده کنی مقوی هم هست