2821
2789
عنوان

سیسمونی مشهد

779 بازدید | 13 پست

سلام. من دنبال خرید سیسمونی در مشهد هستم اما نمیدونم جنس با کیفیت ولی ارزون کجا داره! راستش پولم محدود هست ولی خب میخوام آبروداری کنم... شمامیدونید از کجاها منصف تر هستند؟؟؟

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

باید وقت بگذاری بگردی..خیلی بی انصاف ان..اینور و اونور خیابون یک لگن بچه قیمتش ده تومن فرق میکرد.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید وقت بگذاری بگردی..خیلی بی انصاف ان..اینور و اونور خیابون یک لگن بچه قیمتش ده تومن فرق میکرد.

بله متاسفانه😔

پاساژ فردوسی و هفده شهریور هر دو یک رنج قیمت و مناسبتر از همه جاست،من همه جارو گشتم این دوتا عالین

ممنونم عزیزم. شما تمیدونید تخت گهواره کنار تخت مادر کجا قیمت مناسب داره؟

لباس رو تو حراجی ها بخر..یا تکسایز هاکه مونده..تو دیوار هم خیلی وسایل در حد نو میتونی بخری با قیمت خیلی کمتر.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
کشوری کجاست؟ مشهده؟

اره تومشهده اسم اصلی خیابونشو بلدنیستم ولی به کشوری معروفه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
لباس رو تو حراجی ها بخر..یا تکسایز هاکه مونده..تو دیوار هم خیلی وسایل در حد نو میتونی بخری با قیمت خ ...

مشکل اینجاست که مشهد نیستم. شهرستانم باید بیام خرید کنم برگردم😔 منتها پولم محدوده میخوام از جاهایی که مناسب باشه بخرم

اره تومشهده اسم اصلی خیابونشو بلدنیستم ولی به کشوری معروفه

چه جالب. ممنونم لطف کردید.😊

چه جالب. ممنونم لطف کردید.😊

من هم از همین کشوری خریدم گفتم دو طرف خیابون با هم قیمتهاش فرق داشت. 

انشالله که به سلامتی زایمان کنی

من هم از همین کشوری خریدم گفتم دو طرف خیابون با هم قیمتهاش فرق داشت.  انشالله که به سلامتی زای ...

پس باید کفش آهنی بپوشم😮 ممنونم گلم

لیزر موهای زائد با به روزترین دستگاه دایود

برای تمامی پوست ها با شات نامحدود 

تخفیف ویژه برای ماه مبارک رمضان

صورت ۴۰

زیر بغل ۲۵

بیکینی۴۰

دست کامل ۸۰

پا کامل ۱۲۰

فول بادی ۳۰۰

دوستان عزیز هر سوالی داشته باشین در خدمتم