2777
2789
عنوان

بتای 48

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی عب نداره خداداره بجاش یکی دیگه هم میده انگار

اره عزیزم انشالله من که باید 6ماه صبر کنم بعدش اقدام میکنم 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   
بله مخصوصاابنکه اتاقشوبچینی ومنتظردنیااومونش باشی ساکش همونجورکه بستیم تواتاق خابه

خیلی سخته وای من باهاش حرف میزدم هرروز براش صدقه میدادم دنیایی بود بعد پنج سال نابود شدم اسم انتخاب کرده بودم همش تو نت دنبال لباس و وسایل شیک بودم بعد سه ماه شبا دست میزارم رو شکمم با جای خالیش حرف میزنم

خیلی سخته وای من باهاش حرف میزدم هرروز براش صدقه میدادم دنیایی بود بعد پنج سال نابود شدم اسم انتخاب ...

اره حالافرض کن نه ماه هم نگه میداشتی توشکمت میرفتی واسه زایمان....پس خداوشکرکن خهمون اولش خداازت گرفت منم خداروشکرمیکنم همون اول ازم گرف

ببین اگه برای بارداری از امپول و قرص لتروزول و کلوموفین و اینها استفاده کرده باشی نمیشه اعتماد کرد چون اونا بتای خون رو بطور کاذب بالا میبرن

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم