2777
2789
عنوان

آزمون استخدام آموزش و پرورش

185 بازدید | 8 پست

خانوم های مهربون امسال دوباره آزمون استخدام آموزش وپرورش برگزار میشه اگه کسی اطلاعاتی در موردش داره میشه محبت کنه بگه مثلا اگه لیسانس زیست داشته باشی چطور میتونی شرکت کنی چه منابعی باید بخونی؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفترچه ی سالای قبل و نگاه کن،منابع برا دبیری زیست توش هست

ببخشید یعنی موقع ثبت نام انتخاب میکنیم تو چه زمینه ای آزمون میدیم درسته ؟؟مثلا کسی که لیسانس داره دبیری شیمی را انتخاب میکنه ؟؟ببخش عزیزم کسی را ندارم بپرسم یک سوال دیگه اینکه اگه مثلا امسال دبیر شیمی نخوان منطقه ما میتونم یک رشته دیگه شرکت کنم 

ببخشید یعنی موقع ثبت نام انتخاب میکنیم تو چه زمینه ای آزمون میدیم درسته ؟؟مثلا کسی که لیسانس داره دب ...

عزیزم دفترچه ی سالای قبلو از سایت سازمان سنجش بگیر همه رشته ها هیت توش ،قشنگ متوجه میشی،معمولا چون انوزش و پرورشه زیست و شیمی فقط دبیری می تونه شرکت کنه،باز خودت نگا کن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم