بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخخ حالا من بچه بودم فک میکردم زنو شوهرا بعد رابطه چجور روشون میشه همو نگا کنن
دقیقا من وقتی فهمیدم این چیزا هست دختر عمم هرچقدر میگفت همه اینجورین میگفتم نخیر مامان بابای من از این کارا نمیکنن بعد که فهمیدم خبری هست صبح که باهم حرف میزدن نگاهم بهشون عوض میشد میگفت چقدر پررو شدن اینا🤣
جنس های خارجی خیلی خوبن ولی گرون،رایحه های مختلف دارن ببین چی دوست داری،انواع حلقوی خاردار گرم کننده خنک کننده ،بعضیاشونم تمام این امکانات دارن،اولش یکم غیر عادیه ولی بعدش عادت میکنید و بهداشتی هم هست،
من وقتی تازه فهمیده بودم بچه ها چجوری بوجود میان اینقدر دیدم نسبت به مامان بابام تغییر کرده بود😂 میدیدم بابام نماز میخونه با خودم میگفتم نگاش کن نمازم میخونه😂😂😂 خب خودشون بهم نمیگفتن قضیه رو دوستات که بهت بگن فک میکنی ای چیه
جنس های خارجی خیلی خوبن ولی گرون،رایحه های مختلف دارن ببین چی دوست داری،انواع حلقوی خاردار گرم کننده ...
یه بار داروخانه بودیم با داداشم گفت اینا چیه گفتم هیچی نشست گفتم بچس دیگه بعد ی مرده اومد کرم بخره برا زنش در حد ۳۰به بالا بودا گفت اونجاس بردار اونم یکی از ک ا ن د هارو برداشت گفت اون نه اون یکی بگشته میگه خب اینا چیه داروخانه ای به من برگشت گفت ب بچه میشه گفت هیچی ب این چی بگم من 😂😂😂منکه آب شدم ولی نفهمیدن اون آقاهه رو نمیتونم قبول کنم
یه بار داروخانه بودیم با داداشم گفت اینا چیه گفتم هیچی نشست گفتم بچس دیگه بعد ی مرده اومد کرم بخره ب ...
یه بار با شوهرو مامانم رفته بودیم رفاه ماملنم یه بسته از ک ا ن دو م برداشت.برگست گفت به شوهرم آدامسم تموم شده.شوهرم کلا از اون منطقه غیبش زد.بیچاره مامانم بعدا که فهمید کلی خجالت شد😂😂