لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 عنوان اعتماد نکنم 189 بازدید | 22 پست به این دوره 4روزه رنگ تو اینستا پیج داره اعتمادکنم پول براش بریزم یا نه ...ی شهر دیگس نمیتونم برم تحقیق ... کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/02/02 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 میشه برین تو پیجش بعد به من بگین اعتماد کنم یا نه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
ellnaz عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 2502 ن عمرااااا بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
خانوم_دکتر_صفایی عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1090 خب اره باید بری مث قرارداده امضا کنی چیزی سند باشه (اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره و حتی از گشنگی برنگرده !
طلا_هستم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3045 نه..... اصلن... حضوری برو اول ببین واقعی هست همونجا پرداخت کن... عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 خب اره باید بری مث قرارداده امضا کنی چیزی سند باشه من نیستم شیراز نیتونم برم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 تحقيق كن ولي نه ارزششو نداره تو شهر خودمون برم؟؟؟؟ ولی دوره طولانی تره کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 نه..... اصلن... حضوری برو اول ببین واقعی هست همونجا پرداخت کن... نمیتونم نیستم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 نه یعنی آموزشگاه شهر خوذمون برم ؟؟؟ حس میکنم کیفیتش پایین تره تو بندر کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
طلا_هستم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3045 نمیتونم نیستم ب نظرم بیشتر تحقیق کن ... خیلی زیاد اینطور دوره ها برگزار میشه...ی جایی برو که همون روز کارگاه پولو بدی و خیالت تخت باشه. عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30572 ب نظرم بیشتر تحقیق کن ... خیلی زیاد اینطور دوره ها برگزار میشه...ی جایی برو که همون روز کارگاه پولو ... این کارگاه ها خوبه یا کلاس هایی که 2 ماه طول میکشه؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
طلا_هستم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3045 این کارگاه ها خوبه یا کلاس هایی که 2 ماه طول میکشه؟؟ اگر بیس رو بلدی کارگاه وگرنه اونی ک زمان بیشتری طول میکشه عمیق تر میفهمی و بیشتر تایمه آزمون خطا داری عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده