2777
2789
عنوان

موخوره

1157 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من موهام تا بالای باسنمه الان موخوره گرفته خیلی خیلی زیاد یعنی اگ بخوام کوتاه کنم ک کل موخوره ها بره حداقل باید تا شونم کوتاه کنم به نظر شما راه دیگه ای ب جز کوتاهی هست؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موخوره راهی جز کوتاهی نداره ولی میشه کراتیه ی خیلی عالی انجام داد تا موهات یه دست بنظر بیاد.اونم که قیمتش بالاس اگر مشکلی نداری برو.موهای من تا زیرِ شونمه گف ۱میلیون و هشتصد.واسه شما یچیزی نزدیک ۲ تا ۲و دویست درمیاد

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

مائد:

✅درمان موخوره

در کل شامپوهای اسیدی و قلیایی ،فرهای دایمی ،رنگ کردن زیاد،دکلره کردن بیش از حد،استفاده از برس های نایلونی و فلزی ،شانه هایی که دانه های نوک تیز دارند باعث تشدید موخوره میشه

درمان موخوره

یک لیوان شیرین بیان را در سه لیوان اب جوشیده بریرید و ده دقیقه بجوشد و ارام ارام دم بکشد بعد که سرد شو ان را صاف کنید و هر روز از این مایع روی موها بمالید

ریشه کنجد را در اب جوش خیس کنید و ۱۵ دقیقه به همین حالت بماند بعد ۳۰ دقیقه ان را بجوشانید و بعد صافی و هر روز به موهایتان بزنید

استفاده از جوشاتده گل ختمی و گل بابونه به صورت ماهی یک بار در در مان موخوره موثر هست

نیم کیلو ارد نخود خام را با ۲۰۰ گرم برگ مورد و نیم کیلو حنا مخلوط و سپس ان را به پنج قسمت تقسیم و پنج شب پشت سر هم با زرده تخم مرع به موها بزنید

هم ریزش و خارش سر را برطرف می کنه هم موخوره

روغن بادام و بتفشه و کتیرا برای درمان موخوره مفید هست

سرکه سیب را روی ساقه مو ماساژ دهید و ۲۰ دقیقه بعد بشویید

روغن زیتون و زرده تخم مرغ را مخلوط و روی ساقه مو بمالید و ۱ تا ۲ ساعت بعد بشویید

وازلین ؟؟؟؟نه وازلین‌نزن از نفت درست میشه  تنها راهش کوتاهیه چون موخوره درمان نداره  ولی ...

عزیزم همه میگن وازلین برای موخوره خیلی خوبه

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی 

عزیزم وازلین خیلی تاثیر داره. خیلی از اطرافیان من از این روش استفاده کردند و نتیجه گرفتند

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی