گندم خیس شده رو سرخ کنه به اندازه نیم کیلو....رازیانه.بذرک.تخم گشنیز.تخم شوید.زیره سبز.زیره سیاه پودر سنجد.جوانه جو...همهرو آسیاب کند پودر نرمی بدست آید روزی دو تا سه بار هر بار یک قاشق غذا خوری به همراه شیر یا آب میوه طبیعی یا آب گرم خورده شود
🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
خواهش می کنم دنبال چی بخورم شیرم زیاد شه نباشین آب هم بخوریم اگه بهتون سینتون رو میک بزنه شیر میشه.من خودم آنقدر از این فکرهایی مسخره کردم تا آخر سر نتونستم برم و شیر بدم. دکتر دخترم فوق تخصص نوزاد و کودکان هست با چند تا تخصص دیگه به شدت اعتقاد به شیر مادر داره .اون برگشت به من گفت مادر باید فقط شیر بده .به غیر از اون بقیه کارها مسخره هست .اما دیگه من شیرمو خشک کرده بودم اون موقع ها.فقط اگه اوایل شیر دهی هستین سعی کنین از محصولات گاوی استفاده نکنین یا خیلی کم استفاده کنین.تا نه خودتون نفخ کنین نه بچه کولیک شه.
من همیشه عذاب وجدان دارم که چرا از این کارا خاله زنک انجام دادم اون موقع
خداحفظش کنه😍البته باید خواب کافی و آرامش داشته باشی منم شیرم کم بود ولی گذاشتم انقدر بمکه تا شیر بیاد چون حاضر نیستم شیرخشک بدم هرچند سخته گریه میکنه ولی ارزششو داره
پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️