گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.
بهشت من تگزاس با من باش مجموعه شیکاگو استارز 8 جلده ک یه تعدادیش ترجمه شده از الیزابت سوزان فیلیپس ف ...
منکه از مورد 1 خوشم نیومد به نظرم مادرش خیلی پست بود اصلا هیچ تلاشی نکرد دخترش امروزی کرد و اعتماد به نفسش گرفت مورد داشتیم چهره اش عین بوزینه بود ننه و باباش صبح تا شب قربون صدقه اش می رفتن ظاهرا با توصیفات کتاب خیلی هم زشت نبود و گریست دیسیپلین با بابی تام هرزه آشغال تناسب نداشت وای چه قدر منفور بهتر بود با یکی از همون ج.نده های کودن احمق می موند هرزه خاله زنک لنگه هم چیپ لو لول