2777
2789
سعی کن به چیزای خوب فکرکنی منم دیشب اینجوری بودداشتم دیگه تپش قلب میگرفتم بازبه چیزای خوب که فکرکردم ...

اصلا نمیتونم واقعا دیگران چه جوری میتونن افکار مثبتو جذب کنن من که همش منفی بافم اتفاقم میوفته خیلی بده

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیتونم واقعا دیگران چه جوری میتونن افکار مثبتو جذب کنن من که همش منفی بافم اتفاقم میوفته خیلی ...

یکم بایدروخودت کارکنی دیگه دور روز دیگه افسرده میشی داغون باورمیکنی تویکسال کل موهام داره سفیدمیشه مثل چی پشیمون شدم دارم روخودم کارمیکنم که به چیزای بدفکرنکنم 

یکم بایدروخودت کارکنی دیگه دور روز دیگه افسرده میشی داغون باورمیکنی تویکسال کل موهام داره سفیدمیشه م ...

ببین تا میخوام به چیزتیه خوب فکر کنم نمیزارن باور کن 

اگه تازه فوت کرده طبیعیه

یک سال ونیم گذشته چون یهویی بود هنوز باور نداریم باور کن شوهرم بگه فلان جام درد میکنه دیگه من میترسم یا مامانم فشارش بالا دیگه هیچی از زندگی ناامیدم نمیدونم چرا

یک سال ونیم گذشته چون یهویی بود هنوز باور نداریم باور کن شوهرم بگه فلان جام درد میکنه دیگه من میترسم ...

دیگه بالاخره همه میمیرن الان که هستن باید قدر بودنشونو بدونی و لذت ببری کنارشون و شاد باشی،نه اینکه با فکر کردن به نبودشون زندگی الانتم تلخ کنی

دیگه بالاخره همه میمیرن الان که هستن باید قدر بودنشونو بدونی و لذت ببری کنارشون و شاد باشی،نه اینکه ...

اره حق با توئه ولی دست خودم نی کسایی که میگن با قانون جذب به همه خواسته هامون رسیدیم چیکار میکنن واقعا