2777
2789
عنوان

تولد دخترم+عكس

745 بازدید | 23 پست

-يه سال پيش تو اين ساعت يه ساك سبز دستم بود و يه كاور صورتى تنم؛

با يه ترس بزرگ، هيجان و استرس ولى ته دلم يه احساس عجيبى بود ك انگار فقط ميشه حسش كرد نه توصيفش...

وارد اتاق عمل شدم براى چيزى ك بعد ٩ ماه هنوز باورش نميكردمو انگار برام شوخى بود (مادر شدن) ...

بعد از اينكه چشامو بستم و بهوش اومدم احساس كردم زندگيم قبل از تو يه كابوس بوده وقتى بغلت كردم ديدمت بوت كردم و نگات ميكردم فقط يه سوال تو ذهنم بود:

(چه جورى ترو نداشتمو زندگى ميكردم و احساس ميكردم زندگى خيلى قشنگه؟!)

و اينجورى بود ك با تمام اثرات بيهوشى من از ١٢ ظهر دوم ارديبهشت تا صبح روز بعد ك برگشتيم خونمون پلك نزدم نخوابيدم و فقط نگات كردم و به اين فكر كردم ك چقددددددرررر براى خدا بنده ى خوبى بودم ك بهم لياقت داشتن تو و لمس اين حس عظيم رو داده حس مادر شدن و مادر بودن ....

دختر قشنگم عاقل و آروم و مهربونم ميخوام بدونى هر روز بعد از تو از عمرم نگذشته هر روز و هر روز از بودنت از زندگى لذت بردم و ميبرم خداى بزرگم ازت سپاسگذارم ك هرگز ارزنى از لطف و مهربونيتو در حقم دريغ نكردى ازت ميخوام به همه و همه و همه اين نعمت بزرگو بدى خوشبختى ينى داشتن خداى بزرگ و مهربونى ك بهت يه دختر بده 🙏🏻💚🦄🦋👨‍👩‍👧 تَولـدت مُبارك نـاب تَرين حـس زندگيم 💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فینگیلیه ناز تولدش‌ مبارک باشه عزیزم😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

مبارک باشه

چه خانم شیطون بلایی😘😍

اسمش چیه این نازدار خانم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...