2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری

64 بازدید | 2 پست

فرق طلای آب شده با طلای معمولی از نظر ارزش ریالی چیه ؟ چرا طلا فروشان اغلب به خرید طلای آب شده تشویق می کنن؟

برای سرمایه گذاری طلای آب شده بهتره یا سکه بهار آزادی یا طلای دست دوم؟ لطفا راهنمایی کنید.

در جهانم همه چیز نیکوست  

به نظرم طلای دست دوم من الان دارم طلای دست دوم قدیمی رو میخرم اونم نه از طلا فروشی هر کی تو اشنا میخواد بفروشه میره از طلا فروشی قیمت میگیره من ازشون میخرم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

تفاوت اصلی طلای ابشده با طلای معمولی در اینه که موقع خرید ابشده، شما دیگه هزینه اجرت، سود مغازه و مالیات رو نمیدی و کل پولت تبدیل به طلا میشه. واسه همین طلافروشها واسه سرمایه گذاری پیشنهادش میدن چون موقع فروش اصلا ضرر نمیکنی. بین سکه و ابشده هم، ابشده بهتره چون سکه حباب داره.

من خودم همیشه قیمت سکه دلارام رو چک میکنم چون طرح های فروش اعتباری و اقساطی دارن. اگه شک داری که ایا سکه دلارام معتبر است یا نه، میتونی از پشتیبانی گالری دلارام سوالاتت رو بپرسی یا نظرات سکه دلارام نی نی سایت رو بخونی تا خیالت بابت امنیت خدمات انلاین گالری طلای دلارام راحت بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.