2777
2789
عنوان

تاپیکا یکی در میون شده مادرشوهر

110 بازدید | 10 پست

من خودم پسر دارم روزیکه مادرشوهر میشم یعنی اینجوری میشم؟ البته خودمنم از قوم شوهر و مادرشوهر و خواهرشوهرم راضی نیستم. ولی خب باخودم فک میکنم شاید یه روز منم رو پسرم حساس بشم. هرچند اگه خانمش دوسش داشته باشه و خوشبخت باشه و کنارش بخنده چرا که نه. منم عاشق عروسم میشم. 

دل مرنجان که ز هر دل بخدا راهی هست...❤

اها اینه 😎افرین 👍

باید عاشق عروس شد اصن😄😄😄

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم شما که پسر دتری سعی کن بعدا ایشالا با عروست خوب بلشی که این مشکلات نباشه فک نکن پسرت فقط باید برا خودت باشه و عروس پسرتو گرفته ! انتظارات بیجا نداشته باش انتظار نداشته باش پسرت تو رو اولویت خودش قرار بده پسرتو جوری تربیت کن که مستقل باشه مرد باشه وابسته به تو نباشه فک نکنه هراتفاق زندگیشو باید برا شما تعریف کنه و نظر بخواد بذار برا زندگیش تصمیم بگیره کمکش کن ولی دخالت نه , من که اگه پسردار شدم یادش میدم همسرشو با دل و جون دوس داشته و باشه و زندگیش اولویتش باشه ! 

دوست من پسرش هشت سالشه از الان طوری وابسطش کرده و چسبونده به خودش و تو گوش پسرش میخونه که منو پسرم قراره تا اخر عمر با هم دوتایی باشیم که نگران عروس ایندشم 😂 واقعا چرا ! این پسر مگه چی داره دقیقا که انقده مادرهاشون تو نخشون میرن !البته همه نه ها منظورم مشخصه کدوم دسته رو میگم 

بکیو میشناسم عشق پسره پیرزنه پسرشم طلاق کرفته ور دل مادرشه پسره مادرشو میزنه منت میزاره واسه نونی که بعش میده اما مادره انگار نه انگاره فقط پسرم وسلام برام خیلی خیلی عجیبه خیلی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

منم از شانسم دوتا پسر دارم ولی خوب از وقتی پسر اولم دنیا امد حساسیتم رو مادرشوهر کم شد و بهش حق دادم به عنوان مادرگاهی بخواد پسرش ازش نظر خواهی کنه اتفاقا رابطمون خیلی بهتر شده و اصلا تو فاز گیر دادن بهم نیستیم قبلنا زیر اب همو میزدیم پیش شوهرم ولی الان شوهرم یه طرفه منو مادرش یه طرف 🤣

کلا باید به این درک رسید ک مادرشوهر لولو خورخوره نیست

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕