2777
2789
عنوان

انواع کوکو بگین

2284 بازدید | 19 پست

سلام 

یکی از نی نی سایتا کوکو مرغ گفته بود درست کردم‌ خوب بود

حالا بجز کوکوهای معروف مث کوکوسبزی

اگه کوکو یا کتلت دیگه میشناسین بگین

برای تو راه مسافرت میخام ساندویچی درست کنم، نمیتونم گرمش کنم

کوکوی میگو

کوکوی کدو

کوکوی هویج

الان اینا به ذهنم میرسه

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

کوکو لوبیا سبز 

کوکو عدس دال

کوکو بادمجون

کوکو کدو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرز تهیه کوکو کدو و هویج رو میگی

اینستا داری ؟؟

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز و بادمجون رو میگی

لوبیا سبز  رو میپزی لهش میکنی با نمک و ادویه و پیازداغ(کم) و تخم مرغ قاطی میکنی و میریزی تو تابه( من با قاشق تو تابه میندازم) و تمام

بادمحون هم همینطوره اگر بادنحون سرخ کرده رو استفاده کنی خیلی چرب میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم