2777
2789
عنوان

love yourself

110 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من از دیشب برنامه زندگی مو دارم تغییر میدم اینجا کارایی ک دارم انجام میدم رو میگم شمام دوست داشتین میتونین با من همراه بشین💓☺️

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولویت اولم جسمم#  

عقل سالم در بدن سالم😉

شروع چالش ۴۰روزه# آب#  

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
اسم پیجش چیه من کل استوریاش بخونم

حتما بخون گلم من از رو این پیج دارم مزاجمو شناسایی میکنم و برنامه غذایی میخوام بنویسم خیلی پیج خوبیه

فقط همین

نه گلم هنوز برنامه غذاییم هس البته برنامه اصلاح عادتای غذاییه کامل شد میزارم

اولویت دوم روحیه# انگیزه# انرژی‌-مثبت#  

چن وقته ک حوصله خودمم نداشتم با شوهرمم نمیسازم از اول زندگی مون بچه بازی زیاد در آوردم و با یه بچه خودمو فراموش کردمو به خودم نمیرسیدم میخواستم عوض کنم خودمو ارادسو نداشتم پریشب سر چیزای الکی دوبار با شوهرم بحث کردم اونم خیلی بیخودی فقط داد و بیداد میکردم به خودم اومدم گفتم من چقد ضعیف شدم مجردیم خیلی به خودم میرسیدم و با اراده بودم به جسم و روحم اهمیت میدادم اون موقع هم طب سنتی رو دنبال میکردم و پیش یه طبیب میرفتم و عفونت داشتم ک به کل رفع کرده بودم الان از اون اراده ها میخواستم ک یهو دیشب انگیزه شو پیدا کردم خدا هم همینجور داره راه شو برام هموار میکنه پست بعدی میگم چجوری

اولویت دوم روحیه# انگیزه# انرژی‌-مثبت#   چن وقته ک حوصله خودمم نداشتم با شوهرمم نمیسازم ...

با گروه و پیج و کانالایی آشنا شدم ک پشت سر هم دارن برنامه ریزی مو تکمیل میکنن