2777
2789
عنوان

بارداری

114 بازدید | 8 پست

بچه ها من 25سالگی بعد چهار ماه اقدام باردارشدم 

بچم چهارماه بود فهمیدم ناهنجاری داره سقطش کردم با دستور پزشک طبیعی به دنیا اومد بعدم کورتاژ شدم 

الان چهارماه میگذره ازین قضیه 

ما چون فامیلیم باید آزمایش ژنتیک بدیم و‌شوهرم هزینه شو بهانه میکنه و میگه فعلا نه 

ک اگه خودمو بکشم شاید تا یکسال دیگه راضی بشه 

ک من میشم ۲۶سال در آستانه ۲۷

ممکنه تو این یکسال شانس بارداری من کم بشه 

و حامله نشم؟؟؟ 

پریودم کاملا منظمه و مشکل تیرویید و کیست و ...ندارم

...

نه عزیزم سنی نداری که , انشاالله بارداری بعدی یه نینی سالم میاد تو دلت و بعدم بغلت

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

25و26 و 27 خیلی فرق نداره. بالای 30 شانس باردای کمتر میشه نسبت به زیر 30 و بالای 35 بسیار کمتر. ولی درکل باید زودتر بدونین اگه مشکلی هست و دلیلی نداره بیخود وقت تلف کنید

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
نه عزیزم سنی نداری که , انشاالله بارداری بعدی یه نینی سالم میاد تو دلت و بعدم بغلت

خیلی ممنون 

بچه من ریه راستش کیست داشت ک باعث می‌شد به قلبش فشار بیاد و دیگه هیچ مشکلی نداشت 

بعضی وقتا به سرم میزنه بدون آزمایش حامله بشم 😞

...
خیلی ممنون  بچه من ریه راستش کیست داشت ک باعث می‌شد به قلبش فشار بیاد و دیگه هیچ مشکلی نداشت&n ...

نه ان کارو نکن , حتما آزمایشای لازمو بده بعد اقدام کن

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
خیلی ممنون  بچه من ریه راستش کیست داشت ک باعث می‌شد به قلبش فشار بیاد و دیگه هیچ مشکلی نداشت&n ...

نه عزیزم اینکارو نکن. اگه باز خدایی نکرده مشکل داشته باشه خودت خیلی ضربه میخوری ضمن اینکه خب نی نی هم گناه داره

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم