شنبه اکثر دکتر ها تو مطبشون نبودن. انشالله که امروز وقتش گیرتون بیاد. حالا چه اصراریه دکتر عقیلی برین. من دکتر برخورداری آخر طالقانی رفتم . عالی بود. دکتر طباطبایی هم خوبه. زود هم وقت می دن
دکترم گفت احتمالا بهت نوبت نده ...قبلا یه بار رفتم قبولم کرد چون استراحت مطلقم...اما الان شنبه هر چی ...
شنبه بودن شلوغ بود خیلی گوشی رو برنمیداشتن من نوبت میخاستم حضوری رفتم زنگ بزن امروز بگو دکترم برای امروز گفته بعت نوبت میده ولی احتمالا اخر شب چون من که شنبه برا سه شنبه گرفتم 11 و نیم داد نداد پیمان واردی هم خوبه
شنبه بودن شلوغ بود خیلی گوشی رو برنمیداشتن من نوبت میخاستم حضوری رفتم زنگ بزن امروز بگو دکترم برای ا ...
من مرتاض سرکلاژ شدم خودش قبل عمل سونو کرد گفت بعد عمل میتونی بیای مطب دکترم خیلی قبولش داره اما من چون استراحت مطلق بودم فقط دو بار رفتم سونو از خونه بیرون نمیرم بار آول که نوبت داد اولین نفر رفتم تا رسیدم مطب قبلش زنگ زده بودم .بار دوم تلفن جواب ندادن مجبور شدم جا دیکه برم..امروز زنگ زدم جواب ندادن احتمالا عصر میان ...این سونو الانی مربوط بارداری نیس که همه جا بتونم برم داپلر رنگی برای پامه
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
صبحا که نیستن منم استراحت مطلقم مامانم میرفت نوبت می نشست وقتی یکی دوتا مونده بود به نوبت من ز ...
عزیزم شما سرکلاژ شدی ؟
من دکتر کرباسی میرم یزد نیستم مجبور شدم بمونم ...اون سری اولین نفر نوبتم داد ساعت یک بود عقب ماشین خابیدم تا رسیدم رفت تو ...اما سری پیش جواب نداد تلفن الان چون برای بارداری نیس نمیدونم نوبت بده یا نه ...تو نت زده ساعت چهار هست ...یه موبایل رو کارتش هست جواب نمیده ایشالا نوبت بهم بده
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝