2777
2789
عنوان

چرا میریزین سرم 😶

327 بازدید | 19 پست

امشب هر تاپیکی ک رفتم نظر دادم استارتر خودش چیزی یم نگف ارومو منطقی جواب میدادن اما شماها میریختین سرم انگاری در مورد شمانظر میدادم چرا اینجورین اخه؟؟؟هر وقت کسی تو تاپیک خودتون ب شما چیزی گف درمورد شما بود حق دارین جوابشو بدین اما نظری ک اصلا ب شما مربوط نیس چرا براش سینه سپر میکنین از خود طرف بیشتر جبهه میگیرین....الانم دوباره نریزین سرم لطفاااااااا خب اسمش هست فضای مجازی شمایی ک ب من میگین تهمت نزن ایا واقعا خودت از زندگی طرف مطمئنی ک دارع راست میگه از کجا معلوم حق با من نباشه...کاش این عادت بدو بزاریم کنار هر کی تاپیک زد نظر خواست نظرمونو بگیم ن اینکه کسی ک میره نظر میده ب ی نفر دگ رو بترکونیم مال شما ک نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درسته،،نظر شما،نظر خودته،،اونا هم نظرشونو گفتن،،

دقیقا اونا ک با چشم خودشون زندگی طرفو ندیدن اینحوری ازش دفاغ میکنن خب فضای مجازیه واقعانم داشت چرند میگف

ببین عزیزم من حتی سعی می کنم تو مجازی خیلی با احترام بر خورد کنم اما مشگل شما برام پیش اومد متاسفانه اصولا سکوت می کنم در جوابشون نه که زبون نداشت باشم جواب بدم دوس ندارم اعصابم خورد بشه همین

الان من نظر بدم یا ندم؟!!   نگفتی نظر بدید ولی چون تاپیک زدید مبنا رو میزارم روی اینکه نظر بدم ...

ن دگ بت بی احترامی کنن تند شن خب مث ادم جواب بدن بدشم من اکه فرضا بی احترامی کردم ب استارتر دروغگو یوده ن ب اونا 😂😂😂