بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر سرده كه من كلا ديگه خودم و فراموش كردم مثله اون شدم و جالب اينجاست اگه از خودم نخوام تعريف كنم ...
نميخوام نا اميدت كنم اما بعد اون يك ماه كه تو پست قبل گفتم اگه نتيجه نداد،يه نوع مردا هستند بيمارن
شوهر دختر عمم همينجور بود و اولين بار وقتي تعريف ميكرد هيچكس باور نميكرد چون بسيار زيبا و خوش اندام بود تا آخرش طبق تحقيقات حرف دختر عمم درست بود و بابام طلاقشو گرفت
ما هم بعد بچه دار شدن خيلي رابطمون كم شده شوهرم گله ميكنه ولي اقدامي هم نميكنه هميشه خوابو به رابطه ...
حالا من ناراحت میشدم ک شوهرم چرا خابیده....برا همین هم خیلی افسرده و پرخاشگر شدم ک شوهرم بهم کم توجهی میکرد...تا اینکه با کمک دوستم ب خودم اومدم و خودم دست ب کار شدم و هر موقع احساس نیاز کردم بیدارش میکردم اونم خیلی خوشش میومد کم کم رابطمون صمیمی تر و بهتر شد خداروشکر
ببین استارتر یا یکی یه دعایی و کاری کرده که نگین خرافاته که تو قرانم هست یه ختم قران به این نیت نذر کن و همین امشب شروع کن و نتیجه اش رو ببین.....بعدم اگه شوهرت منزوی و گوشه گیرو همیشه خوابه پس طبعش سرده کلا بزن تو کار گرمیجات بعدش همه چی اوکی میشه طبعش سرده کمتر به رفتار خودت بر میگرده چون میگی چند ساله عین خواهر برادرین پس طبعش بشدت سرده برا همین بی محبته