2777
2789
شايد چون خود به خود شما هم سرد شديد كش پيدا كرده اين سردي!يكم شما تلاش كن شايد ايشون ذاتا سرده اما ش ...

انقدر سرده كه من كلا ديگه خودم و فراموش كردم مثله اون شدم و جالب اينجاست اگه از خودم نخوام تعريف كنم 

هم هيكلم رو فرمه هم قيافه دارم هم اصلا بداخلاق نيستم 

واقعا از دستش خنثي شدم انقدر بي عاطفست

از فردا به مدت يك ماه شما به شدت تلاش كن بدون اينكه كوچكترين توجهي به عكس العمل همسرتون داشته باشيد

زن و شوهريد هيچ محدوديتي هم نداري،از نور خونه و غذا و لباس و موسيقي و فيلم ديدن و....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به اين شدت نبود ولي كلا سرده

ببين مردها سرد نميشن

مگه در سه حالت:

١)زن غرغرو و پر أفاده و از خود راضي گيرشون بياد

٢)پول نداشته باشن و يا زن و خانوادش مرتب سركوفت بزنن

٣)اون جوري كه مد نظرشون هست همسرشون نباشه 

مثلا زنشون خنگ باشه، يا زيادي ظاهر بين، يا زيادي سطحي و....

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ما هم بعد بچه دار شدن خيلي رابطمون كم شده شوهرم گله ميكنه ولي اقدامي هم نميكنه هميشه خوابو به رابطه ...

بعد از بچه دار شدنم كه فكر ميكردم حالا هيكلم متلاشي شده دليلش اونه ولي هر چي فكر ميكنم قبل از بارداري هم همين بود ولي نه به اين شدت 

انقدر سرده كه من كلا ديگه خودم و فراموش كردم مثله اون شدم و جالب اينجاست اگه از خودم نخوام تعريف كنم ...

نميخوام نا اميدت كنم اما بعد اون يك ماه كه تو پست قبل گفتم اگه نتيجه نداد،يه نوع مردا هستند بيمارن

شوهر دختر عمم همينجور بود و اولين بار وقتي تعريف ميكرد هيچكس باور نميكرد چون بسيار زيبا و خوش اندام بود تا آخرش طبق تحقيقات حرف دختر عمم درست بود و بابام طلاقشو گرفت

مال من دومیه!

پول نداره؟

خوب مجبوري باهاش بسازي ي مدت

چون واقعا شرايط اقتصادي سخته

اگه ميتوني صرفه جويي كني

پس انداز كني

ارامش قلبي و روحي بدي

و از همه مهم تر اگه برات مقدور هست بري سر كار

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بله عزیزم😁  بعضی اقایون تعداد کمیشون با بالاتر رفتن سن خانومشون و یا با چاقی و مسن شدنش سرد می ...

آخي 😁😁

نه گلم اگه عشق واقعي باشه اين چيزايي كه گفتي تأثير نميذاره 

تنها سن زن بالا نميره كه سن مرد هم بالا ميره همزمان و ممكنه تغييراتي تو هيكل و توانايي جسمي و جنسي بوجود بياد پس به اين چيزا فكر نكن 🤗🤗

ولي بازم ورزش كن به سلامتيت و شادابيت برس 😊

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
ما هم بعد بچه دار شدن خيلي رابطمون كم شده شوهرم گله ميكنه ولي اقدامي هم نميكنه هميشه خوابو به رابطه ...

حالا من ناراحت میشدم ک شوهرم چرا خابیده....برا همین هم خیلی افسرده و پرخاشگر شدم ک شوهرم بهم کم توجهی میکرد...تا اینکه با کمک دوستم ب خودم اومدم و خودم دست ب کار شدم و هر موقع احساس نیاز کردم بیدارش میکردم اونم خیلی خوشش میومد کم کم رابطمون صمیمی تر و بهتر شد خداروشکر 

ببین استارتر یا یکی یه دعایی و کاری کرده که نگین خرافاته که تو قرانم هست یه ختم قران به این نیت نذر کن و همین امشب شروع کن و نتیجه اش رو ببین.....بعدم اگه شوهرت منزوی و گوشه گیرو همیشه خوابه پس طبعش سرده کلا بزن تو کار گرمیجات بعدش همه چی اوکی میشه طبعش سرده کمتر به رفتار خودت بر میگرده چون میگی چند ساله عین خواهر برادرین پس طبعش بشدت سرده برا همین بی محبته

هرچیز که در جستن آنی ....آنی