عزیزم من سرتجربه اینو گفتم اتفاقا من قبل از رفتن نداده بودم خانومه گفت کاش میدادی بعدشم اگه شک داره ...
من قبل ختنه ی پسرم دکتر گفت نیم ساعت قبلش شیاف بزن.
شاید قبل واکسن هم اگه استامینوفن بخوره باعث بشه درد واکسن کمتر اذیتش کنه
یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
دخترمن خیلی بیش ازحدتکون میده همش پوشکش رد میندازه حتی سایربزرگتر براهمین نگرانم بیشتر
برا منم اینطور بود. ولی چون بچه استامینوفن میخوره بیشتر میخوابه
یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی
استامینوفن چیزی نمیکنه... مگر این ک یهو با دوز زیاد بهش بدید