من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چرا به توصیه هرکسی گوش میدی سرخود به بچت قطره نده ببر بهداشت وزن میکنن اونوقت خودشون بهت میگن چند دقیقه قبلش چند قطره بده میدونی یه قطره اصافی استامینفون بچه رو نابود میکنه . قبل رفتن برو داروخانه بگو قطره استامینفون میخام برای واکسن نی نی
ممنون تازه من نمیدونستم ب دسته یاپا. خب بچه کوچیک نداشتیموندیدم من ازخانوادمم دورم
توروخدا به من گوش کن تو خونه سرخود به بچت قطره ندی بچه رو دور از جونش دور از جنش ناقص کنیا. برو قطره بگیر بعد به بهداشتم قطره رو نشون بده بابا شمها چتونه هرکی هرچی گفت گوش میدین قطره اخه رو پا الله اکبر
اره من ریختم جاش درد نمیکرد اذیتم نکرد فردا هم واکسن 4 ماهگی پسرمه میریزم
گلم معمولا پای بچه دوماهه تو واکسن درد نمیگیره چون زیاد تکون نمیده
یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی